19. 8. 2013

Castingový den: Parenthood, The Good Wife, Hawaii Five-0

Castingový den: Parenthood, The Good Wife, Hawaii Five-0

Dnešní den se zde na SerialZone ponese ve znamení bleskovkového castingového seriálu. Za posledních pár dní se na internetu objevilo neuvěřitelné množství castingových informací a novinek, o které vás jako největší zdroj seriálových novinek samozřejmě nemůžeme ochudit. V každé dnešní bleskovce najdete trojici seriálů, které do svých nových řad přidají neokoukané tváře za účelem oživení, nebo naopak dalšího zamotání děje.

Ve druhém díle pokračujeme rodinnou soapkou, právničinou a samozřejmě opět nemůže chybět ani kriminálka.

• Začíná to vypadat, že pátá série Parenthood (Famílie) bude mít víc nových tváří než stálých hvězd. O hostujících hvězdách vám píšeme celé léto a dnes přidáme další hrstku. Jurnee Smollett získala víceepizodní roli Heather Hall, chytré, odvážné politické hvězdičky na vzestupu, kterou Kristina najme jako novou manažerku kampaně. Taktéž novou vedlejší roli získal zpěvák Tyson Ritter, frotman skupiny All American Reject. Ztvární Olivera Romea, dětinského egomaniaka, hlavního zpěváka nové rockové skupiny, která nahrává v Luncheonette. Pod maskou drsňáka se ale skrývá hodný kluk. Drew si užije trochu romantiky díky Lyndon Smith. Ta ve vedlejší roli vdechne život postavě Natalie, vysokoškolačky a spolužačky Drewa. Mezi oběma to bude pořádně jiskřit. Prozatím posledním doplňkem je herec Matthew Atkinson, známý ze seriálu Jane By Design. Ten si zahraje Zacha, bubeníka v Oliverově kapele, který se velmi sblíží s Amber.

• Do páté série The Good Wife (Dobrá manželka) se vrátí staré známé tváře. America Ferrera (Natalie), Carrie Preston (Elsbeth) a Gary Cole (Kurt) si všichni zopakují své postavy z minulých sérií. Trable Peterovi přinese hostování herečky z Mad Men, Talie Balsam. Ta na sebe vezme roli politické žurnalistky v jedné z raných epizod nové řady. Seriálu se upsala také Melissa George, která se objeví ve vedlejší roli Marilyn, nově zvolené etické konzultantky guvernéra Florricka.

• Prvním televizním vystoupením od skončení Private Practice bude pro Tima Dalyho hostování ve čtvrté sérii Hawaii Five-0. Herec ztvární texaského rangera, který hledá svou pohřešovanou dceru. Jeho role je prozatím jednoepizodní, ale může se prodloužit na více dílů. Seriál obohatí také zpěvák a herec Nick Jonas. Ten bude hostovat v jedné z podzimních epizod jako počítačový hacker, jehož úmysly silně komplikují řešený případ.


Návrat kterého seriálu netrpělivě očekáváte vy? Na jaké novinky se těšíte?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
lizzy

lizzy

Upřímě si Tysona Rittera v Parenthoodu nedovedu představit :)
před 10 roky
Další články k tématu