19. 8. 2013

Castingový den: Bones, Parks and Recreation, Blue Bloods

Castingový den: Bones, Parks and Recreation, Blue Bloods

Dnešní den se zde na SerialZone ponese ve znamení bleskovkového castingového seriálu. Za posledních pár dní se na internetu objevilo neuvěřitelné množství castingových informací a novinek, o které vás jako největší zdroj seriálových novinek samozřejmě nemůžeme ochudit. V každé dnešní bleskovce najdete trojici seriálů, které do svých nových řad přidají neokoukané tváře za účelem oživení, nebo naopak dalšího zamotání děje.

Tentokráte máme křehkou květinku v podobě komedie mezi dvěma kriminálkami.

• Hostování v deváté řadě Bones (Sběratelé kostí) se ujme hvězda ze soapek, herec Greg Rikaart. S jeho postavou se Booth a Brennan setkají na začátku sezóny, když se dostanou v utajení do rekreačního střediska pro páry. Devátou řadu doplní také herec známý z Cheers (Na zdraví), John Ratzenberger. Ten se objeví v té samé epizodě jako Bill Schumacher, který je se svou ženou Ethel také v tomto rekreačním středisku. Společně se zde snaží překonat nějaké osobní problémy.

• Bohužel u Parks and Recreation nemáme moc dobré zprávy. Ze seriálu totiž odejdou Rob Lowe a Rashida Jones. Spekulace potvrdil výkonný producent seriálu. Chris a Ann se na konci páté řady rozhodli, že se budou dále pokoušet o dítě. Jak to dopadne, se dozvíme nejpozději do třinácté epizody, která bude pro obě postavy poslední.

• Do služby v Blue Bloods (Spravedlnost v krvi) se hlásí Ali Wentworth. Herečka bude hostovat jako Naomi, atraktivní žena se spoustou sex appealu, která si policii neustále stěžuje na svého souseda a brzy policistům začne pořádně pít krev. Herečka se objeví v jedné z prvních epizod čtvrté série, která na CBS začíná 27. září. Jedna z hlavních hvězd seriálu, herec Donnie Wahlberg si v nadcházející sezóně vyzkouší také práci za kamerou, ujme se totiž režie jedné z epizod.


Návrat kterého seriálu netrpělivě očekáváte vy? Na jaké novinky se těšíte?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu