19. 8. 2013

Castingový den: Bones, Parks and Recreation, Blue Bloods

Castingový den: Bones, Parks and Recreation, Blue Bloods

Dnešní den se zde na SerialZone ponese ve znamení bleskovkového castingového seriálu. Za posledních pár dní se na internetu objevilo neuvěřitelné množství castingových informací a novinek, o které vás jako největší zdroj seriálových novinek samozřejmě nemůžeme ochudit. V každé dnešní bleskovce najdete trojici seriálů, které do svých nových řad přidají neokoukané tváře za účelem oživení, nebo naopak dalšího zamotání děje.

Tentokráte máme křehkou květinku v podobě komedie mezi dvěma kriminálkami.

• Hostování v deváté řadě Bones (Sběratelé kostí) se ujme hvězda ze soapek, herec Greg Rikaart. S jeho postavou se Booth a Brennan setkají na začátku sezóny, když se dostanou v utajení do rekreačního střediska pro páry. Devátou řadu doplní také herec známý z Cheers (Na zdraví), John Ratzenberger. Ten se objeví v té samé epizodě jako Bill Schumacher, který je se svou ženou Ethel také v tomto rekreačním středisku. Společně se zde snaží překonat nějaké osobní problémy.

• Bohužel u Parks and Recreation nemáme moc dobré zprávy. Ze seriálu totiž odejdou Rob Lowe a Rashida Jones. Spekulace potvrdil výkonný producent seriálu. Chris a Ann se na konci páté řady rozhodli, že se budou dále pokoušet o dítě. Jak to dopadne, se dozvíme nejpozději do třinácté epizody, která bude pro obě postavy poslední.

• Do služby v Blue Bloods (Spravedlnost v krvi) se hlásí Ali Wentworth. Herečka bude hostovat jako Naomi, atraktivní žena se spoustou sex appealu, která si policii neustále stěžuje na svého souseda a brzy policistům začne pořádně pít krev. Herečka se objeví v jedné z prvních epizod čtvrté série, která na CBS začíná 27. září. Jedna z hlavních hvězd seriálu, herec Donnie Wahlberg si v nadcházející sezóně vyzkouší také práci za kamerou, ujme se totiž režie jedné z epizod.


Návrat kterého seriálu netrpělivě očekáváte vy? Na jaké novinky se těšíte?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu