19. 8. 2013

Castingový den: Bates Motel, Star-Crossed, The Following

Castingový den: Bates Motel, Star-Crossed, The Following

Dnešní den se zde na SerialZone ponese ve znamení bleskovkového castingového seriálu. Za posledních pár dní se na internetu objevilo neuvěřitelné množství castingových informací a novinek, o které vás jako největší zdroj seriálových novinek samozřejmě nemůžeme ochudit. V každé dnešní bleskovce najdete trojici seriálů, které do svých nových řad přidají neokoukané tváře za účelem oživení, nebo naopak dalšího zamotání děje.

Pomalu se blížíme k závěru. Předposlední castingovka nás zavede do motelu, k novince a nezapomeneme ani na hit, který se vrátí v midseason.

• Do Bates Motel se budou stěhovat noví hosté. Herečka Kathleen Robertson se přidává k hereckému obsazení druhé řady jako Jodi, chytrá a sexy podnikatelka a umělkyně. Zatím sice není jasné, jakým způsobem se zaplete do Batesovic rodinky, ale jedno je jisté: Jodi je od přírody vůdkyně, která dostane, co chce, a to jak v osobním, tak v profesionálním životě. Nebojí se využít svou chytrost, krásu ani kreativitu, když něco chce. Pravděpodobně více nebezpečný bude ovšem Michael O'Neill, který se ve druhé sérii představí jako Nick, chytrý a bezcitný chlapík, který truchlí nad smrtí své dcery a hodlá ji pomstít.

• Herec Johnathon Schaech, který v současnosti září v novém hitu Ray Donovan, se na podzim představí v další novince. Seriál Star-Crossed si jej zamluvil pro vedlejší roli Castora, strýčka Romana. Castor má temnou a tajemnou minulost, působil jako vojenský Atrian. Nyní ovšem tvrdí, že se změnil a míšení mimozemšťanů s lidmi mu nevadí. Roman o něm ale stále pochybuje.

• Hit minulé sezóny, dramatický thriller The Following se sice vrátí na televizní obrazovky až v midseason, to mu ale nebrání obsazovat nové role jako na běžícím páse. Herečka Valerie Cruz (Homeland) se ve druhé sérii objeví v roli detektivky Giny Mendez, která úzce spolupracuje s Mikem a celkově FBI, když New York zasáhne vlna vražd. Mendez se poprvé objeví již v premiérové epizodě, která se bude odehrávat celý jeden rok poté, co skončilo finále první řady. Do nové role byla obsazena také herečka Connie Nielsen (Boss). Ta ztvární postavu Lily Gray, překupnice uměleckých děl, která začne mít na krku pár problémů. Když se na scéně objeví Ryan a snaží se ji zachránit, dvojice mezi sebou ihned vytvoří spojení, které pro Lily znamená jen další problémy. Posledním castingem je obsazení Sama Underwooda (Dexter). Ten se objeví jako mladý muž, který je možná jedním z následovníků Joea Carrolla.


Návrat kterého seriálu netrpělivě očekáváte vy? Na jaké novinky se těšíte?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Idrial

Idrial

já se nemůžu dočkat Following :-))))
před 10 roky
Další články k tématu