19. 8. 2013

Castingový den: Supernatural, Witches of East End, New Girl

Castingový den: Supernatural, Witches of East End, New Girl

Dnešní den se zde na SerialZone ponese ve znamení bleskovkového castingového seriálu. Za posledních pár dní se na internetu objevilo neuvěřitelné množství castingových informací a novinek, o které vás jako největší zdroj seriálových novinek samozřejmě nemůžeme ochudit. V každé dnešní bleskovce najdete trojici seriálů, které do svých nových řad přidají neokoukané tváře za účelem oživení, nebo naopak dalšího zamotání děje.

Nyní přinášíme novinky pro fanoušky fantasy, čarodějek i komedií.

Supernatural (Lovci duchů) se bude muset potýkat se špetkou záhady. Tu do seriálu přinese Gildart Jackson, který bude hostovat ve čtvrté epizodě deváté řady. Zahraje si Haggartyho, člena Men of Letters, který se objeví ve flashbacku v roce 1930. Prozatím se s ním počítá pouze na jednu epizodu, ovšem je dost dobře možné, že se herec v průběhu sezóny vrátí.

Freddie Prinze Jr. následuje kroky své manželky a čím dál více se vrací k televizní tvorbě. Po hostování v Bones (Sběratelé kostí) herec nyní dostal hostující úlohu v novince Witches of East End. Ztvární Lea Wingateho, galantního a sladce stydlivého entomologa, který se bezhlavě zamiluje do Wendy. Brzy se však začne pídit po tom, zda Wendy více láká on sám, nebo jeho exotický hmyz, kterým se zabývá. Witches of East End začíná na stanici Lifetime 6. října.

• Jak jen se ty časy mění. Sladká June z Don't Trust the Bitch in Apt23 byla obsazena do role d*vky v komedii New Girl. Herečka Dreama Walker se objeví ve druhé epizodě třetí řady jako Molly, krásná, ale zlá učitelka ve škole, ve které si Jess občasně vydělává. Molly a Jess si na první pohled nepadnou do oka; Jess totiž bude podlézat řediteli školy. Druhou učitelku, která Jess štve, si zahraje Angela Kinsey (The Office). Seriál se s novou řadou vrací 17. září.


Návrat kterého seriálu netrpělivě očekáváte vy? Na jaké novinky se těšíte?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Další články k tématu