5. 9. 2013

Vstane Firefly z mrtvých?

Vstane Firefly z mrtvých?

Tak trochu. Otázka, kterou si pravidelně klade značné množství televizních fanoušků: „Kde dostanu novou dávku Firefly/Serenity?“

Už deset let uplynulo od doby, kdy stanice FOX zrušila po první řadě seriál Firefly. Seriál, který je již nyní považován za kultovní, má však stále jednu z nejsilnějších fanouškovských základen. O tom se přesvědčili všichni, kteří se v roce 2012 přišli podívat na Comic-Con v San Diegu, kde Firefly mělo svůj panel.

Za svou oddanost budou možná odměněni. Online hra Firefly byla konečně potvrzena a po dlouhé době vykazuje známky života. Kromě toho se však také začíná hovořit o nové komiksové sérii, kterou by měl mít podle všeho na svědomí sám Joss Whedon!

Na konci srpna se na stránkách vydavatelství Dark Horse v tichosti objevila výše ukázaná grafika, kterou doplnila tato zpráva:

Milované Firefly a Serenity Josse Whedona možná neměly dlouhého trvání, ovšem i přesto si dokázaly vydobyt jednu z nejoddanějších fanouškovských základen v historii moderního sci-fi. Dark Horse je pyšný na to, že bude moct Mala a jeho posádku udržet v centru dění díky novým komiksům a produktům. Hledejte hashtagy #WheresSerenity, které se budou objevovat na našem Twitteru, Facebooku a Instagramu během následujících měsíců. Získáte tak exkluzivní novinky ohledně budoucnosti této série u Dark Horse!

Za posledních pár let se posádka Serenity ocitla v centru dění několika komiksů, všechny pod záštitou Dark Horse. Šlo ovšem jen o minisérie nebo jednorázovky. Je šance, že se to změní? Rozhodně to tak vypadá. A jestli existuje jedna věc, ve které fanoušci Firefly vynikají, tak je to doufat a neztrácet naději.


Přáli byste si pokračování legendy alespoň v komiksové podobě? Myslíte si, že se někdy fanoušci dočkají?

(Zdroj: Comics Addicts)

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře25zobraz všech 25 příspěvků
InaSe

InaSe

Vzhledem k tomu, že natáčení nových dílů a filmů asi nebude, tak knižní nebo komixové pokračování je...
před 10 roky
toebiash

toebiash

Všechno vychází z něčeho, pokud to není skoro doslovný přepis jako v případě 300, Sin City ;)...
před 10 roky
atreidpaul

atreidpaul

I když bych také rád pokračování, buďme alespoň rádi, že seriál byl (na rozdíl od mnoha jiných)důstojným...
před 10 roky
Další články k tématu