10. 10. 2013

Třetí obětí letoška je komedie!

Třetí obětí letoška je komedie!

A je to opět tady! Další seriál už jistojistě ví, že se druhé série nedočká. Tentokrát los padl na stanici CBS a na jednu z jejích komedií…

Vůbec se nedá říct, že by tato ztráta byla pro někoho překvapením. CBS oznámila, že po dvou odvysílaných epizodách ruší svou komedii We Are Men. Seriál byl s okamžitou platností stažen z programu.

Od 14. října se komedie 2 Broke Girls (2 Socky) přesune do „menovského“ časového slotu (8:30) za HIMYM. O půl desáté zůstává Mom a v devět pojedou opakování The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) až do 4. listopadu, kdy se na obrazovky vrátí s novou řadou Mike and Molly.

We Are Men měl premiéru týden po tom největším frmolu, přesto si nedokázal získat dostatek diváků. První epizoda měla rating pouze 2.0 a 6,6 milionů diváků, tento týden čísla spadla na 1.8 / 5,4. Tyto výsledky zdaleka neodpovídají zbytku pondělních komedií, takže rušení bylo jen otázkou času.

Naštěstí předčasné zrušení není pro stanici problém. Mike and Molly byl obnoven pro plnou sérii s 22 epizodami, čímž CBS vyřešila loňský zádrhel, kdy za předčasně zrušené Partners neměla co dosadit.


Jste překvapení tím, kdo je letošní třetí oběť? Čekali jste, že gilotinu spustí někdo jiný někde jinde? A co myslíte, kdo bude další?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
24ron24

24ron24

Presne moje slová ja som predĺžil iba nejakých cca 11 seriálov. A aj ten čo som predĺžil Sleepy Hollow...
před 10 roky
bundaboy

bundaboy

A druhy bodik je doma. :)
před 10 roky
Silvo911

Silvo911

Ja som na tom presne opačne, tri tipy z troch nesprávne :D
před 10 roky
Další články k tématu