19. 12. 2013

HIMYM zná své datum konce!

HIMYM zná své datum konce!

Na úplně poslední epizodu sitcomu How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku) nebudou muset fanoušci čekat příliš dlouho. stanice CBS dnes oznámila, že se seriál s diváky rozloučí hodinovým finále 31. března 2014. Stanice tuto velkolepou událost využije k tomu, aby nalákala diváky na novou komedii Friends with Better Lives, jejíž pilot odvysílá po skončení Matky, 31. března v devět hodin večer. V dalším týdnu se seriál přesune do svého pravidelného slotu o půl deváté.

Toto naplánování znamená, že 2 Broke Girls (2 socky) jsou opět na pochodu. Seriál se tentokrát přesune na osmou večerní, kde nahradí právě HIMYM. Poprvé se tato změna uskuteční 14. dubna, jelikož o týden dříve bude stanice vysílat basketball. Mike and Molly a Mom zůstanou beze změny. Hostages nahradí novinka Intelligence.

CBS již s pondělním programem v letošní sezóně hýbala. Po raném zrušení novinky We Are Men přesunula 2 Broke Girls o půl hodiny dříve. Tento tah seriálu prospěl, Socky zde sklízí lepší čísla.

Za HIMYM se přesto těžko hledá náhrada, co se ratingů týče. Stanice má v záloze spin-off s ženskými hrdinkami.


Hodinové rozloučení s Matkou. Souhlasíte? Jste rádi, že HIMYM zakončí svou pouť již v březnu? A jak si podle vás povednou 2 Socky bez předskokana v podobě Matky?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Tereeeza

Tereeeza

Na jednu stranu jsem ráda, poslední série se seriál trochu trápí a kvalita šla hodně dolů, ale stejně se mi...
před 10 roky
Destinytte

Destinytte

Pfff.. to budu mít teda hezký dárek k březnovým narozeninám. :D
před 10 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Jak tu psala většina, už bylo načase konce HIMYM, ale je to srdeční záležitost, se kterou se bude velmi...
před 10 roky
Další články k tématu