10. 1. 2014

Boardwalk Empire končí!

Boardwalk Empire končí!

Ne hned, ale končí. Během panelu stanice HBO na TCA (Television Critics Association) bylo oficiálně oznámeno, že seriál Boardwalk Empire (Impérium: Mafie v Atlantic City) po odvysílání páté série řekne sbohem.

Cenami ověnčený hit se vrátí s poslední sérií letos na podzim. Jak naznačuje oficiální vyjádření, rozhodnutí o ukončení seriálu bylo společné stanici i Terenci Winterovi, který drama vytvořil.

„Jsme nadšení, že máme zelenou pro pátou sérii Boardwalk Empire. Po mnoha rozhovorech s HBO i s mým tvůrčím týmem jsme se rozhodli ukončit seriál. Těšíme se, jaké mocné a vzrušující vyvrcholení finále přinese,“ řekl Winter.

Prezident programové skladby HBO, Michael Lombardo, dodal: „Byla to velká pocta, moct přinést tak silný a průlomový seriál našim předplatitelům. Terry Winter vytvořil show, jejíž odkaz bude znát mnoho let.“

Boardwalk Empire vyhrál 17 cen Emmy během prvních tří sérií, včetně těch pro herce Bobbyho Cannavalea a Stevea Buscemiho.


Sledujete Boardwalk? Bude vám toto historické drama chybět? A jste rádi, že je konec oznámen předem, takže mají tvůrci čas na vymyšlení pořádného závěru?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Remi

Remi

BE mi bude hrozně chybět, neskutečně mi přirostl k srdci. Vkládal jsem velké naděje v to, že mi ho...
před 10 roky
Martin

Martin

Seriál je perfektní, ale asi je to dobré rozhodnutí. Čtvrtá série už nebyla tak kvalitní, takže další...
před 10 roky
gody

gody

5 sezon je idalni, 12 dilu na sezonu taktez. tedy pro me. alespon je prostor, na dalsi nove serialy.
před 9 roky
Další články k tématu