25. 9. 2014

AnnaLynne McCord se objeví v očekávaném krimidramatu Stalker

AnnaLynne McCord se objeví v očekávaném krimidramatu Stalker

CBS rozšiřuje herecké obsazení krimidramatu Stalker o další seriálovou hvězdičku. Vedle hlavních hvězd Meggie Q (Nikita) a Dylana McDermotta (American Horror Story) se v epizodní roli představí i AnnaLynne McCord, známá především jako sebestředná Naomi Clark ze seriálu 90210: Nová generace. V sedmém díle této série si McCord zahraje slavnou herečku.

Nina Preston (AnnaLynne McCord), hvěžda známého televizního seriálu, na vlastní kůží zakusí stinnou stránku slávy. Ruku v ruce s hvězdnou kariérou však do jejího života vstoupí i fanoušci. Někteří z nich jsou ale na cestě za svým idolem schopni překročit veškeré meze. Poté, co je Nina nucena čelit tváří v tvář jednomu z nich, požádá o pomoc oddělení vyhodnocování hrozeb Los Angeleské polici.

„Každý se může stát stalkerem. Každý může být obětí – ženy, muži, děti, skupiny, gangy. Chci říct, že druhů stalkingu je mnoho. Je to velmi komplikovaný a zákeřný druh zločinu.“ uvedl Kevin Williamson, tvůrce tohoto seriálu, na červencové tiskové konfereci Asociace televizních kritiků. Ten má na kontě už jedno temné dílo s názem The Following a podepsal se také pod sérii Vřískotů.

Krimidrama Stalker je podle týmu Serialzone v letošní hlavní seriálové sezóně jeden z nejnadějnějších počinů stanice CBS. Pilotní díl bude odvysílán 2. října 2014.


Tak co myslíte? Je Stalker pro CBS dobrým počinem, nebo to bude jen „další kriminálka“? A co AnnaLynne McCord? Zvládne svojí roli na jedničku?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Katchib

Katchib

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
ragelly

ragelly

To mě moc potěšilo. S herečkou mám vztah "love/hate" už od dob Nip/Tuck a zrovna koukám na 90210,...
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Ohhhh, na tu by mohlo být pěkné - pokoukáníčko :D :D Škoda že nejde o nějakou odvážnější stanici, kde...
před 9 roky
Další články k tématu