31. 10. 2014

Na MTV se bude Vřískat

Na MTV se bude Vřískat

Stanice MTV se konečně rozhoupala a učinila objednávku na plnohodnotnou sérii pro Scream. Před pár týdny jsme vás informovali, že se práce na pilotním dílu rozbíhají, a pár dní poté následovala zpráva o obsazení. Nyní se tedy konečně dočkáváme té nejdůležitější zprávy, protože můžeme s jistotou říct, že Vřískot se dočká seriálové zpracování. Seriál bude mít premiéru v říjnu 2015 a dočká se 10 epizod.

Práce na tomto projektu byla opravdu dlouhá. Již v květnu 2013 byla oznámena objednávka pilotu. Pozice hlavního showrunnera se ujala Jill Blotevogel (Ravenswood) a scénář k pilotní epizodě měli na starosti Jay Beattie a Dan Dworkin (oba Criminal Minds). Režie pilotního dílu se ujal Jamie Travis (Faking It). Mezi výkonné producenty patří i tvůrce originální série Wes Craven.

Středoškolská série bude sledovat „zatím“ živé studenty: plachou, ale populární Emmu (Willa Fitzgerald), uměleckou samotářku Audrey (Bex Taylor-Klaus), počítačového geeka Noaha (John Karna), atletického Willa (Connor Weil), divokou prominentku Brooke (Carlson Young) a nového, tajemného kluka jménem Kieran (Amadeus Serafini). K obsazení patří také Joel Gretsch jako šerif Clark Hudson (otec Kierana) a Tracy Middendorf jako Maggie.

Tato hororová série by mohla v programu zaujmout místo ve společnosti nadpřirozeného seriálu Teen Wolf (Vlčí mládě) a společně tak vytvořit na MTV strašidelný blok.


Jste rádi, že se seriál dočkal objednávky na sérii? Budete ho sledovat?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
ragelly

ragelly

Souhlasím, na tohle se dost těším :) Snad se z toho nebudou snažit dělat parodii.
před 9 roky
Pajky

Pajky

Já se na to taky těším a věřím tomu, že pokud u toho bude Craven, tak se jim to podaří vybalancovat...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Já měla trošku strach z toho, že to dělá MTV, Vřískot tak nějak patří k mému dětství, ale co...
před 9 roky
Další články k tématu