21. 1. 2015

Finále CSI zabije hlavní postavu!

Finále CSI zabije hlavní postavu!

S blížícím se koncem sezóny veterána CSI narůstá i napětí fanoušků. Nejen, že si seriál nevede zrovna dobře ve sledovanosti (což by teoreticky mohlo znamenat jeho konec), dokonce se chystá i odpravit jednu hlavní postavu. Stane se tak právě ve finále současné sezóny.

Nepůjde o nikoho nově příchozího. Má to prý být postava, která je se seriálem spjatá už od první řady. Ze současného obsazení to tak vylučuje D.B. Russella (Ted Danson), který do seriálu přistoupil ve 12. sezóně společně s Julií Finlay (Elisabeth Shue). Od začátku v seriálu neúčinkuje ani David Hodges (Wallace Langham) a Morgan Brody (Elisabeth Harnois).

Naopak počet postav, které přicházejí v úvahu, je celkem pět. Krom George Eadse, který už svůj odchod oznámil, je to Sara Sidle (Jorja Fox), Greg Sanders (Eric Szmanda), Al Robbins (Robert David Hall) a doktor David Phillips (David Berman). Všechny tyto postavy krom Nicka Stokese ale už za sebou mají jisté období v seriálu, kdy se vyskytovaly pouze jako vedlejší nebo jen hostující postavy.

Nejvíce se nabízí právě postava Nicka Stokese. Jeho představitel George Eads, bez ohledu na to, zda bude seriál obnoven, nebo ne, CSI opouští. Jenže věc se má tak, že jeho odchod nebude smrtelný – tvůrci se vyjádřili v tom smyslu, že jeho odchod bude velice citový a že ponechá zadní vrátka pro jeho případný návrat – o smrti se tedy v tomto případě vůbec mluvit nedá!

Můžeme si tedy vybrat, kterou z ostatních postav už v případné šestnácté sezóně neuvidíme. A případný herec by si měl začít shánět novou práci, i když možná nebude sám… CSI totiž tuto sezónu čelí hned několika nemilým faktům, které možná zapříčiní jeho konec.

1. Sezóna byla zkrácena na 18 epizod.
2. Odchází George Eads.
3. Další hlavní postava bude zabita.
4. Nízké ratingy.
5. Ted Danson už dělá na druhé sezóně Farga.
6. Poslední epizoda 15. sezóny se (možná ironicky) jmenuje End Game.
7. I mezi štábem se proslýchá, že tato sezóna je poslední.

Jediným plusem seriálu je syndikace, z které má CBS nemalé peníze. Názor na to, zda se s CSI ještě setkáme, si ale už udělejte sami…


V květnu se dočkáme! Bude to Nick Stokes? Nebo se na konci patnácté sezóny dočkáme dvojitého odchodu?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
HonZajs000
před 9 roky
verunkawrath

verunkawrath

At odejde(zemře)kdokoli,stejně jich tam bude jako much,takže je to asi jedno
před 9 roky
La.Volpe

La.Volpe

No já Las Vegas přestal sledovat začátkem 9. řady, když zabili »SPOILER«. Od té doby se marně přemlouvám se...
před 9 roky
Další články k tématu