13. 2. 2015

New Girl: Winston a nová známost

New Girl: Winston a nová známost

Seriál New Girl (Nová holka) nám nedávno naservíroval zprávu o odchodu jedné z hlavních postav na konci série. Dnes si však pro nás připravil zprávu z jiného soudku, bylo oznámeno jméno nové hostující herečky.

Bude jí Kiersey Clemons. Tato mladá herečka je momentálně k vidění v novince MTV s názvem Eye Candy a znát ji můžete také z úspěšné novinky Amazonu Transparent.

Nyní se představí v New Girl jako KC, potencionální nová známost pro Winstona (Lamorne Morris). Jenže to bude mít háček, Kc totiž nemá ráda policajty. Aby ji Winston oslnil tak ji bude lhát a předstírat, že není policista, ale striptér. Poprvé by se měla objevit v epizodě na konci března.

Není to však jediná posila, která se v New Girl představí. Dočkáme se také J.J. Watta, to je profesionální fotbalista hrající NFL za tým Houston Texans. Zahraje si sám sebe (stejně jako v seriálu The League) v nadcházející epizodě, která se bude odehrávat na pohřbu Coachova (Damon Wayans Jr.) přítele z posilovny.

Už dříve bylo oznámeno, že se můžeme těšit také na Schmidtovu matku a svou roli parťačky Winstona si zopakuje také Nasim Pedrad.


Co na Winstonovu novou známost říkáte? Těšíte se na nové epizody a závěr čtvrté řady?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Gabik.029

Gabik.029

V Eye Candy je mi strašně nesympatická, jinde jsem ji neviděla. Takže se teď pozná, jestli je to postavou...
před 9 roky
Pajky

Pajky

Mě se taky na první pohled nelíbí, tak uvidíme jaká bude. Ještě jsem ji nikdy hrát neviděl...
před 9 roky
Další články k tématu