26. 3. 2015

Vikingové budou bojovat o přízeň fanoušků ve čtvrté sérii!

Vikingové budou bojovat o přízeň fanoušků ve čtvrté sérii!

Stanice History dnes velmi potěšila své fanoušky. Oznámila totiž, že drama Vikings se v příští sezóně vrátí se čtvrtou sérií!

„Vikings vzal za srdce jak své diváky, tak i televizní kritiky. Stalo se z něj jeden z nejlepších a vizuálně nejkrásnějších dramat v televizi,“ uvedl v oficiálním vyjádření Dirk Hoogstra, výkonný viceprezident stanice.

Prozatím není jasné, kolik epizod nová řada bude mít. Jejich natáčení bude probíhat v Irsku již letos na jaře. Oznámení o prodloužení přichází v polovině aktuální řady, které zbývá do konce odvysílat pět epizod.

Ačkoliv se letos seriál potýká s lehkým poklesem sledovanosti, v číslech Live+3 se čísla šplhají až ke 4.3 milionům diváků, z toho 2 miliony patří do skupiny 18–49 let. I přes pokles ale seriál zůstává vítězem čtvrtečních večerů.


Těší vás prodloužení? Jste fanoušky tohoto historického klenotu? Těší vás, že se seriál vrátí s novou řadou? Jak si současná série stojí v porovnání s předchozími?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
zbynhu

zbynhu

Výborná zpráva!
před 9 roky
tomsn40

tomsn40

Třetí série, je zatím výborná. Jen doufám že se to ve čtvrté sérii, časově přesune, o něco dopředu :)...
před 9 roky
Seraphine313

Seraphine313

Jenže tohle je seriál o Ragnarovi, takže bude končit až jeho smrtí (a ta ještě není úplně blízko,...
před 9 roky
Další články k tématu