16. 4. 2015

The Vampire Diaries: Jodi Lyn O'Keefe o svatbě Jo a Alarica

The Vampire Diaries: Jodi Lyn O'Keefe o svatbě Jo a Alarica

Je nám jasné, že se určitě ještě vzpamatováváte z celkem šokující zprávy o odchodu Niny DobrevThe Vampire Diaries, ale nesmíme zapomenout, že nás v této sérii čeká i jedna radostná událost, a to svatba Jo a Alarica…

V rozhovoru pro server TVLine prozradila představitelka Jo, herečka Jodi Lyn O'Keefe, pár věcí o blížící se svatbě a také uvažovala nad tím, jak tato zásadní životní událost může inspirovat změnu u nejisté Eleny.

Hostující hvězdy tohoto seriálu, a hlavně ty, se kterými chodil Alaric, mají tendenci mít krátkou životnost. Jak jste se cítila, když Vám producentky sdělily, co mají v plánu pro Jo?
Pokaždé, když dostnu nový scénář, přeskočím rovnou k mojí části, jen abych se ujistila, že jsem pořád naživu. Pořád na tu chvíli čekám. Takže jsem byla trochu v naději, když mi sdělily, co pro mě mají v plánu.

Ian Somerhalder nám nedávno řekl, že pochyboval, že Jo nechá Alarica, aby mu šel Damon za svědka. Souhlasíte s tím?
Víte co? Já myslím, že Jo by v téhle chvíli souhlasila se vším. V tomto roce si prošla peklem, takže Alaric si může vybrat za svědka koho bude chtít.

Takže Jo je teď s Damonem v pohodě? Vím, že měli své vzestupy a pády, většinou pády.
Myslím, že je. Je ještě trochu opatrná vůči všem, což si myslím, že je chytré, ale myslím, že konečně dali věci do pořádku.

Dokážu si představit, že Elena půjde Jo za družičku, je to tak?
Že ano? Také jsem si to myslela, protože jsem zatím nedostala scénář ke svatbě.

Když už mluvíme o Eleně, brzy zjistí, že je Jo těhotná a donutí ji to uvažovat o její vlastní budoucnosti. Co nám o tom můžete říct?
Myslím, že Jo bude k Eleně taková jako vždy, a to velmi podporující. Bude chtít, aby si to promyslela a rozhodla se, co je pro ní důležité a ujistila se, že na základě toho udělá nějaká rozhodnutí. Jo byla a vždycky bude pro Elenu hlasem rozumu a jakákoliv rozhodnutí udělá, Jo ji bude podporovat. Myslím, že Jo má Elenu opravdu ráda a chce pro ni být oporou.

Myslíte si, že by si Elena měla vzít ten lék, když je teď zpátky ve hře?
To je výborná otázka, nad kterou mě nenapadlo přemýšlet. Zajímalo by mě, co pro ní bude důležitější. Zajímalo by mě, jestli její současný život je to, co nakonec chce nebo jestli chce ten život, který žila předtím s jinými možnostmi. Je to složité.

Zpět k Jo a Alaricovi. Jací si myslíte, že budou jako rodiče?
Myslím, že budou báječní, velmi milující. Bude to pro oba nová zkušenost. Zkušenost, o které si Alaric nikdy nemyslel, že jí zažije, a kterou Jo nikdy nebrala v potaz. Bylo to pro ni velikým, ale i vítaným překvapením, takže to bude zajímavé. Jak můžete mít dítě, když jste obklopen upíry?

Aspoň budete mít zástup opravdu mocných chův.
Ano! Chůvy, které nepotřebují spát, to je skvělé. (smích) Noční hlídací služba.

Tohle je asi hloupá otázka, ale můžeme očekávat, že se Kai objeví na svatbě?
Jo se stále svého bratra hodně bojí a oprávněně. Chci říct, přeci když byli děti, povraždil celou její rodinu, a nejsem si jistá, jak moc se dá věřit jeho změně, i přes vliv Lukea.

(Za překlad rozhovoru děkujeme petrusce.77.)


Tak co myslíte, vezme si lék Elena a odjede z Mystic Falls? A těšíte se na svatbu Jo a Alarica?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Svatba a miminko?No tak to bude skvělé :)
před 9 roky
Vachisek

Vachisek

totální slaďárna... člověka už bolí se na to i dívat...
před 9 roky
Další články k tématu