8. 5. 2015

Bones se vrátí s jedenáctou sérií!

Bones se vrátí s jedenáctou sérií!

Příval dobrých zpráv pokračuje! Po obrovském obnovování na ABC nyní přichází s novinkami stanice Fox! Ta oznámila, že svého kriminálního veterána Bones (Sběratelé kostí) nehodlá v dohledné době stahovat z programu. Drama se vrátí v příští sezóně s 11. sérií!

Představitelé hlavních rolí Emily Deschanel a David Boreanaz podepsali oba nové smlouvy, jejich účast je tedy jistá. Současný showrunner Stephen Nathan se krátkodobě vzdá svých pracovních povinností u tohoto seriálu, aby se soustředil na své další projekty na Foxu, nicméně doufá, že se k seriálu vrátí později v sezóně. Jeho kolegové Jonathan Collier a Michael Peterson zůstanou na svých showrunnerských pozicích.

Bones se přidává k již obnoveným dramatům Empire, Gotham a Sleepy Hollow. Stále nerozhodnutá jsou hodinovky The Following a Backstrom. Ani u jednoho se však neočekává, že by se v příští sezóně vrátil.

Fox má prozatím na příští sezónu objednanou pouze jednu dramatickou novinku – Rosewood. Dnes večer se očekává další vlna objednávek, mezi kterými by neměly chybět piloty Minority Report, Frankenstein a další.

Finále desáté série Bones je naplánováno na 11. června.


Radost? Úleva? Jaké jsou vaše pocity? Zaslouží si Bones další sérii, nebo by se měl již smysluplně zakončit a přenechat místo nováčkům?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
Mik

Mik

Neměla být 10 série poslední? Už se na to skoro nedá koukat, sem čekal, že dokoukám sérii a budu to moc...
před 9 roky
Moni Peace

Moni Peace

Asi som divná, ale mňa tie kosti stále bavia :D
před 8 roky
HERGImanCZ

HERGImanCZ

Tak já jsem prostě nadšený. BONES miluji a spadl mi kámen ze srdce, že nás tento seriál ještě neopustí :)
před 8 roky
Další články k tématu