15. 10. 2015

Doctorův rok 2016 ve znamení filmů?

Doctorův rok 2016 ve znamení filmů?

Již na začátku srpna jsme vás informovali o tom, že se v příštím roce dost možná nedočkáme klasické série oblíbeného sci-fi seriálu Doctor Who (Pán času). Zprávě hraje do noty i nejnovější spekulace. Diskutuje se o tom, že by se v roce 2016 místo klasické sezóny vysílaly pouze speciály ve formě televizních filmů.

Britské deníky nyní přišly s tím, že se šéfové BBC rozhodují v tom smyslu, že by v příští sezóně nebyla klasická série, ale dlouhé speciály. Celý problém spočívá v tom, že má Steven Moffat závazky vůči nové sérii Sherlocka.

Noviny The Mirror tvrdí, že „kultovní seriál čelí krizovému období“, jelikož sledovanost v Británii poprvé spadla pod čtyři miliony. Deník však již nezmiňuje, že mezinárodní popularita a sledovanost v zahraničí jsou stále velmi silné a finální ratingy v Británii jsou také stále na dobré úrovni.

V článku se dále spekuluje, že by se mohlo natočit několik speciálů v délce jako Sherlock a k tomu vánoční epizoda.

Co se týče další série, zdroj BBC je v článku citován tak, že se uvažuje i o tom, že by se v roce 2017 měl Doctor Who úplně proměnit, a to včetně nového obsazení. Richard Madden (Game of Thrones) je prý na vrcholu vysněného hereckého obsazení. Tiskový mluvčí stanice však uvedl, že po třech týdnech nové série je ještě příliš brzy na to, aby se diskutovalo o dalším roce.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Tempy

Tempy

Ha, já nevěděla, že už je tu zase apríl! Aha, není. :( Co to zase je?! Snaha jak totálně pohřbít Doctora?!...
před 8 roky
vmvladko

vmvladko

Ak BBC nahradí Petera tak to môže rovno zabaliť celý seriál, pretože vymeniť doktora po 2 sériach je tá...
před 8 roky
24ron24

24ron24

Prikláňam sa k názoru aby niečo poriešili s tými hlavnými scenáristami. Ja proti Moffatovi nemám...
před 8 roky
Další články k tématu