14. 11. 2016

CBS věří svým novinkám

CBS věří svým novinkám

V podzimním období se CBS novinkám daří docela slušně. Téměř všechny z nich se dočkaly objednávky plnohodnotných sezón o 22 epizodách. K původní oznámené trojici se nyní přidávají také sitcomy Man with a Plan a The Great Indoors.

Kromě nich se na více dílů můžou těšit také fanoušci lékařského dramatu Code Black, které k třináctidílné objednávce pro druhou řadu přidává další tři epizody.

Man with a Plan se představil minulý měsíc a dokázal si udržet všechny diváky svého předskokana. Během uplynulých týdnů seriál zaznamenal pokles o pouhých 12 procent, takže si stále vede velmi dobře.

The Great Indoors má za sebou teprve pár epizod, nicméně prozatím oproti premiéře poklesl pouze o 10 procent. S přehledem proto poráží svou konkurenci ve čtvrtek večer, tedy s výjimkou Grey's Anatomy.

Jak jsme již naznačili na začátku článku, seriály se přidávají ke novinkám Kevin Can Wait, Bull a MacGyver, které se z plnohodnotných sezón radují už nějaký ten pátek.

Jedinou novinkou, která se nedočkala extra objednávky, je lékařsko-technické drama Pure Genius. Ani zde není rozhodnutí překvapivé, jelikož seriál si vede s ratingem 0.9 hrubě podprůměrně.


Kterou z CBS novinek sledujete vy? Potěšily vás některé z objednávek? Je vám líto toho, jak špatně na tom je Pure Genius?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Koldik

Koldik

Uplne mi nicia tipovacku...
před 7 roky
milosh

milosh

Na nic z toho se nechystám, ale moje tipovačka by snad mohla být s CBS výsledky spokojená.
před 7 roky
STOUPA

STOUPA

Tady si asi nevyberu.
před 7 roky
Další články k tématu