29. 6. 2012

Nové postavy v TVD, Supernatural, GoT a další střípky

Nové postavy v TVD, Supernatural, GoT a další střípky

Za poslední dva dny se objevilo pár podstatných i nepodstatných informací, tak si je v této bleskovce shrneme:

  • Naše hlavní partička v Upířích denících se rozroste o šestnáctiletou dívku April, která se vrátí zpět do městečka kvůli úmrtí v rodině. Z dětství si pamatuje Elenu i Jeremyho a posledních pár let byla pryč na soukromé škole. Tvůrci ale také hledají někoho mnohem nebezpečnějšího – doslova přeloženo jako děsivě sexy herce (s důrazem na to děsivě), který by ztvárnil postavu jménem Connor. Ten je popisován jako „vysoce trénovaný vraždící stroj“, tedy vlastně nic moc zvláštního na nováčka v Mystic Falls. Obě role jsou víceepizodní, takže lze očekávat, že minimálně v první části čtvrté série TVD budou obě postavy velmi důležité. Co na popis těchto postav říkáte? A máte už vyhlídnuté herce, kteří by je mohli ztvárnit?
  • Jeden z Lovců duchů – Sam Winchester – dostane od třetího dílu osmé série, který bude režírovat Jensen ‚Dean‘ Ackles, nový milostný objekt zájmu. Sama zaujme téměř třicetiletá dívka Amelia, která je doslovně popisována jako „statečná, sladká, chytrá a sarkastická žena“. Když ji poprvé uvidíme, bude poznamenána obrovskou tragédií. Jak to vidíte, kdo by podle vás měl Amelii hrát?
  • Zima přichází! Ehm… tedy vlastně léto je tady. :-) Ale to nám vůbec nebrání přesunout se ke Game of Thrones – herečka Charlotte Hope (na obrázku) byla totiž obsazena do role Myrandy ve třetí řadě. Mohla by to být Myranda Royce, dcera Lorda Nestora Royce, avšak spekuluje se i o kombinaci Myrandy Royce a Myi Stone, která chyběla v první sérii. Jaký názor na to máte vy?
  • Sledovanost u Continuum po prvním díle klesala, u naposled odvysílané páté epizody se ale zase trochu zvedla. Pro připomenutí, na pilot se koukalo 1,9 milionu diváků, druhý díl sledovalo 670 tisíc, třetí pak 531 tisíc, k televizním obrazovkám usedlo na čtvrtý díl 389 tisíc diváků a na pátý koukalo 473 tisíc sledujících.
  • A skončíme u HIMYM – architekt Ted Mosby aneb herec Josh Radnor se ponořil do tajů světa pojmenovaného Twitter – následovat jej můžete na @JoshRadnor. :-)

Tak jak to vidíte, těšíte se na nové postavy ve vašich oblíbených seriálech? :-)

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Maarti

Maarti

no, jen doufám, že 4.řada VD s novými postavami bude trochu víc 'reálná', přišlo mi, že už to nějak moc...
před 11 roky
kacinkam

kacinkam

Osobně doufám že ve 4. sérii to zase trochu ožije..třeba právě těmi novými postavami nebo taky tím, že se...
před 11 roky
CHmX

CHmX

Já doufám, že continuum vydrží...
před 11 roky
Další články k tématu