7. 3. 2017

Prodloužení Big Bangu i Little Sheldon na spadnutí

Prodloužení Big Bangu i Little Sheldon na spadnutí

Ředitel stanice CBS Les Moonves se dnes rozpovídal o dvou velkých otaznících, které nad stanicí visí. Již několik měsíců probíhají jednání s herci nejúspěšnější komedie současnosti, The Big Bang Theory. Pokud dojde k dohodě, uzavřou se nové dvouleté smlouvy a seriál získá objednávku na další dvě série, celkem tedy dalších 48 epizod.

Moonves dnes oznámil, že tato dohoda je již na spadnutí (konkrétně použil výraz „two yard line“). Stejně blízko k seriálové objednávce má i Little Sheldon, prequel k Big Bangu točící se okolo malého Sheldona Coopera. Moonves prozradil, že pokud skutečně dojde k objednávce, je velká šance, že novinka bude do programu nasazena hned za svého staršího kolegu, což by potenciálně mohlo znamenat naprostou nadvládu CBS nad čtvrtečním programovým blokem.

Před několika dny bylo oznámeno, že mladého Sheldona ztvární Iain Armitage. Jeho matkou bude Zoe Perry. Zajímavostí je, že Perry je skutečnou dcerou herečky Laurie Metcalf, která Sheldonovu matku Mary hraje v původním seriálu.

Ředitel dále prozradil, že ze 17 pilotů, které pro následující sezónu stanice vyvíjí, se nasazení již na podzim dočkají pravděpodobně dvě dramata a dvě komedie a „nejméně pět, možná šest seriálů z této sezony“ se vrátí. Nicméně fanoušky varuje, že „tohle všechno se ještě může změnit“.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Fabec

Fabec

Ty budeš asi velmi náročný divák, co??
před 7 roky
Koldik

Koldik

tak ovela viac som zvedavy na Little Shelly ako na TBBT, i ked ostavam vernym fanusikom... som ale...
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Jen faktická poznámka. Nemá to začít nějak krátce před tím, než šel Sheldon na výšku?
před 7 roky
Další články k tématu