12. 5. 2017

Fox bude mít další seriál od Ryana Murphyho

Fox bude mít další seriál od Ryana Murphyho

Když jde o Ryana Murphyho, Fox nepotřebuje žádné piloty. Stanice oznámila seriálovou objednávku novinky 911, kterou jsme mezi letošními piloty vůbec neviděli. Ryan Murphy seriál vytváří společně s Bradem Falchukem. Podle dostupných informací stanice plánuje nasazení v midseason 2018.

O obsahu se toho prozatím mnoho neví. Mělo by jít o drama točící se okolo telefonních operátorů, kteří berou telefony na tísňové lince 911 (ekvivalent českého čísla 112).

V hlavní roli zazáří Angela Bassett, kterou již Murphyho fanoušci důvěrně znají ze čtyř sérií hororové antologie American Horror Story, za které dostala dvě nominace na Emmy.

Pánové se rozhodně nudit nebudou. Kromě AHS mají u FX také American Crime Story, Feud a chystanou novinku Pose. O osudu Scream Queens zatím rozhodnuto nebylo, ale dá se předpokládat, že 911 bude za málo sledovaný seriál představovat náhradu.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
ragelly

ragelly

Když mu to nevadí, tak proč ne :D Já se vždycky ráda na jeho seriály podívám :)
před 6 roky
RedRose

RedRose

urcite ochutnan alespon prvni 3 dily... samotny pilot mnohdy nestaci... (neni 911 spise ekvivalent naseho...
před 6 roky
Destinytte

Destinytte

To já právě taky. Mám ráda jeho tvorbu. :)
před 6 roky
Další články k tématu