12. 6. 2017

Hilary Swank a Donald Sutherland si zahrají v Trust od FX

Hilary Swank a Donald Sutherland si zahrají v Trust od FX

Herečka Hilary Swank získala roli v nové antologii stanice FX, Trust. Swank, umělkyně oceněná dvěma Oscary, ztvární postavu jménem Gail Getty. V tomto příběhu bude matkou, která je sice na dně, ale za každých okolností je vynalézavou osobou. Její syn John Paul Getty III. je jistě v dobrých rukou a sám si může být jist, že ho jeho matka nenechá na lopatkách.

Za výrobou Trust stojí tým, který natočil úspěšný snímek Slumdog Millionaire (Milionář z chatrče) spolu s režisérem Danny Boylem, scénáristou Simonem Beaufoyem a producentem Christianem Colsonem.

První série se bude odehrávat v roce 1973. Právě v tomto roce byl John unesen v Římě tamější mafií, která očekávala velmi tučné výkupné. John je totiž potomkem velmi bohaté rodiny a celý mafiánský gang je přímo šokovaný tím, že se nikdo nemá k tomu chlapce hledat.

Swank dostala svého prvního Oscara v roce 2000 za film Kluci nepláčou (Boys Don't Cry) a o pět let později druhý za boxerské drama Million Dollar Baby. Je známá také díky filmům Intimní past, Síla života a letos v srpnu se vrátí v novince Logan Lucky.

Druhou tváří v Trust bude známá filmová legenda Donald Sutherland, otec neméně úspěšného Kiefera Sutherlanda. Všichni si ho jistě pamatují z Prokletí Salemu, všech dílů Hunger Games a i letos nezahálí. Objeví se v The Leisure Seeker a Basmati Blues. Herec je držitelem ceny Emmy a jednoho Zlatého glóbu.

Sutherland získal roli J. Paula Gettyho, ropného magnáta a zakladatele dynastie Gettyho rodu a dědečka uneseného chlapce. Je jeden z prvních ikonických mužů 20. století a těch, co jsou schopni utvářet dějiny. Jeho nekonečná touha po úspěchu, fakt, že je soběstačný a oddaný své rodině, to vše ho nakonec dostane na kolena. Sama jeho rodina ho bohužel zradí. Policie v Itálii je přesvědčena, že zpráva o únosu je jen vtip a o vyšetřování ani nezačne uvažovat. Otec chlapce je v drogovém opojení kdesi v Londýně a telefon rozhodně nehodlá vzít. Sutherlandova postava se nachází na anglickém panství, kde je ve společnosti pěti svých milenek a svého věrného lvího mazlíčka. Jediný schopný vyjednavač je Paulova matka, která je ale bohužel ve stavu beznaděje, a tak je na opravdu pořádné drama zaděláno.

Celý červen a následující měsíce bude v Londýně a v Římě probíhat natáčení první série. Produkce bude pracovat na deseti dílech a premiéra je předpokládána na leden 2018.


Jak si myslíte, že si bude stát Trust? Zapíšete si ho na leden 2018? Co říkáte na zajímavé obsazení? Koho ze dvou jmenovaných máte raději? Máte nějaký další tip, kdo by do Trust mohl zavítat?

Magnetky na kliknutí. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
singularita

singularita

Přidáno do listu. Nejen kvůli obsazení. :D
před 6 roky
STOUPA

STOUPA

Tohle stojí za zkoušku.
před 6 roky
Koldik

Koldik

Velmi zaujimave.
před 6 roky
Další články k tématu