25. 8. 2017

Rachelle Lefevre získala roli v Mary Kills People

Rachelle Lefevre získala roli v Mary Kills People

Kanadské drama Mary Kills People bylo uvedeno počátkem tohoto roku a ihned si získalo srdce spousty fanoušků. Netradiční příběh o lékařce Mary Harris (Caroline Dhavernas), která se svým parťákem Desem (Richard Short) umožňuje smrtelně nemocným pacientům odejít z tohoto světa po svém, vzbudil zvědavost diváků v Kanadě i v USA. Není tedy divu, že byl seriál před pár týdny obnoven pro druhou sérii na obou domovských stanicích, Global i Lifetime.

Natáčení začalo v pondělí v kanadském Torontu a kromě velmi skromného popisu zápletky byla zveřejněna také dvě jména herců, kteří se ve druhé sérii představí. Prvním z nich je herečka Rachelle Lefevre (Under the Dome), která ztvární postavu jménem Olivia Bloom. Ta je popisována jako záhadná žena, která má něco společného s Maryinou minulostí. Obsazena byla také role Oliviina manžela, Travise, které se zhostí herec Ian Lake (Bitten).

V nadcházející sérii se Mary ponoří hlouběji do světa kriminálníků, jelikož potřebuje najít stálého dodavatele pentobarbitalu, drogy, kterou používá v rámci eutanazie. Začne se tak více zamotávat do ilegálních aktivit, čímž ohrozí svou rodinu i svou práci. Za každou cenu se totiž bude snažit, aby své dva světy udržela oddělené. Jednoho dne však Mary a Dese osloví záhadná žena Olivia se smrtelnou žádostí a zároveň Mary nečekaně opět narazí na detektiva Bena Wesleyho (Jay Ryan). V té chvíli si Mary uvědomí, že to nemůže trvat tak dlouho, než se její tajemství provalí.

Zajímavostí je, že Dhavernas a Lefevre si spolu před lety zahrály v lékařském seriálu Off the Map z produkce Shondy Rhimes, ve kterém obě ztvárnily jedny z hlavních rolí.

Premiéra druhé série je v plánu počátkem roku 2018.


Jste fanoušky seriálu Mary Kills People? Těšíte se na novou sérii? Co říkáte na nové obsazení?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Domi94

Domi94

Mary Kills People si mě získal, jsem zvědavá, co přinese druhá série. Akorát to čekání do příštího roku se...
před 6 roky
Destinytte

Destinytte

Sakra. Rachelle znám z Under The Dome a nejsem nadšená, že se na ni budu muset koukat...
před 6 roky
milosh

milosh

Taky znám Rachelle díky UtD, kde se mi zalíbila, takže jsem rád, že má další roli.
před 6 roky
Další články k tématu