29. 4. 2014

Craig Ferguson končí v jeho Late Late Show!

Craig Ferguson končí v jeho Late Late Show!

Jeden z nejznámějších moderátorů amerických talkshow, Craig Ferguson, ve svém pořadu končí. Se svou Late Late Show dělal na CBS společnost show Davida Lettermana téměř deset let (oba hity jdou v noci po sobě). Necelý měsíc po oznámení Lettermana, jehož nahradí další známá osobnost amerických talkshow Stephen Colbert, že příští rok hodlá odejít „na odpočinek“, tak přichází pro fanoušky poměrně šokující oznámení. Ferguson v pondělním vydání svého pořadu v prohlášení k divákům uvedl, že dodrží svou smlouvu, která vyprší v prosinci letošního roku a novou již neuzavře.

Ve svém oznámení pak s nadsázkou a humorem sobě vlastním doplnil: "CBS a já se nerozvádíme, pouze se rozcházíme. Budeme spolu dál trávit svátky a společně pečovat o našeho falešného koně a robotickou kostru (Geoff), které samozřejmě velmi milujeme.”

Pro zasvěcené jeho rozhodnutí příliš překvapivé nebylo. Původně se počítalo s tím, že až Letterman skončí, nahradí jej v Late Show právě Ferguson. Ve chvíli, kdy CBS oznámila, že hledá jiného kandidáta, tak bylo spíše jen otázkou času, kdy Ferguson zareaguje.


Pokud Craiga Fergusona neznáte, rozhodně to napravte. Na serveru Videačesky najdete mnoho přeložených skečů a částí epizod jeho show. Pokud již jste fanoušky báječného humoru Craiga Fergusona, co na jeho oznámení říkáte?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Popopki

Popopki

Odchod je jeho vlastní volba a sám v pondělní show říkal, že nechtěl nahradit Lettermana. Dokonce chtěl...
před 10 roky
gnew

gnew

Prosím vás "se svou" nebo ještě by se dalo říct "ve své". Ta Late Late Show je přeci...
před 10 roky
Tulrika

Tulrika

Nee, neberte mi Craiga. Doufám, že půjde jinam a vezme sebou koně i kostru
před 10 roky
Další články k tématu