14. 8. 2018

Podzim 2018 na Nově

Televize Nova a její další stanice budou na podzim sázet především na domácí tvorbu. Diváci se dočkají návratů stálic včetně populární reality show Tvoje tvář má známý hlas, ovšem těšit se můžeme i na očekávané novinky.

Nové epizody

Tvoje tvář má známý hlas (od 1. září každou sobotu ve 20:20)
Obrovské proměny, skvělá hudební čísla, oblíbené české hvězdy v rolích světových, ale i tuzemských ikon populární hudby – to je show Tvoje tvář má známý hlas. Jitka Schneiderová, Jan Révai, Michaela Badinková, Robert Jašków, Eva Burešová, Patrik Děrgel, Vojta Drahokoupil a vítězka SuperStar Tereza Mašková budou v každé epizodě bojovat o vítězství a finanční výhry pro dobročinné účely. Chybět nebude ani porota se svým samozvaným předsedou a mistrem vtipu Jakubem Kohákem. Vedle něj usedne Janek Ledecký a Aleš Háma, čtveřici pak každý týden doplní speciální host. Moderace se ujme oblíbený Ondřej Sokol.

Specialisté (od 27. srpna každé pondělí ve 20:20)
Specialisté se na podzim vrací s dalšími napínavými případy pro pražskou kriminálku. Co týden, to jeden závažný trestný čin. Vyšetřování se opět chopí David Prachař, Jakub Štáfek, Zuzana Kajnarová a Jan Zadražil. Pomocnou ruku v nesnadném vyšetřování jim podá i koronerka Gabriela Míčová. Potýkat se budou například se řáděním neznámého sexuálního devianta, zmizením dětí ze zábavního parku nebo vraždou nevěsty a hledáním jejího vraha přímo mezi svatebčany.

Dáma a Král (od 2. září každou neděli ve 20:20)
Televize Nova odvysílá na podzim premiérovou řadu mimořádně úspěšného detektivního seriálu Dáma a Král. Společně s novými případy se vrátí osvědčená herecká sestava ve složení Tereza Hofová, Matěj Hádek, Jan Cina, Miroslav Donutil a představí se také tváře nové. Do seriálu nastoupí Michal Dalecký, který do týmu přinese novou dynamiku a více situačního humoru. Setkáme se také s Lenčinou matkou v podání Evy Holubové, a silným soupeřem našeho právnického týmu bude Roman Zach v roli konkurenčního advokáta. Premiérové advokátní rébusy budou Černý, Braunová & spol. i tentokrát řešit v celé řadě atraktivních prostředí, jako je např. svět závodních krasobruslařek, masokombinát nebo dokonce divoký západ. Žádný zločin, žádná záhada pro ně není neřešitelná.

Ordinace v růžové zahradě 2 (14. série, od 28. srpna každé úterý a čtvrtek ve 20:20)
Malé lásky (od 29. srpna každou středu ve 21:30)
Výměna manželek (od 29. srpna každou středu ve 20:20)
Mise nový domov (každou středu od 20:20)
Ulice (od 20. srpna každý všední den v 18:25)

Nové pořady

O 10 let mladší (ve středu od 21:30)
Zbrusu nový pořad TV Nova O 10 let mladší představí divákům unikátní proměny dvojic. Nejedná se však o náhodně vybrané dvojice, každou spojuje nějaký vztah. Kamarádi, sourozenci, partneři, spolubydlící nebo i sousedé změní svůj dosavadní život a omládnou o deset let. O dvojice se postará tým špičkových odborníků – např. lékařů estetické medicíny, módních stylistů, výživových poradců a dermatologů. Diváci se mohou těšit na zákulisí náročnějších zákroků z plastické chirurgie či dermatologie. Pořadem bude provázet empatická a talentovaná zpěvačka Monika Absolonová. V každé epizodě mezi sebou budou bojovat dva týmy odborníků a udělají vše pro to, aby svého klienta omladili o co nejvíce let. Reality show O 10 let mladší je plná neuvěřitelných proměn obyčejných lidí. Sledujte příběhy lidí, kteří změní svůj život.

Život ve hvězdách (od 30. srpna každý čtvrtek ve 21:30)
Na čtvrteční večery si TV Nova připravila pro své diváky žhavou novinku. Zcela nový lifestylový magazín Život ve hvězdách s moderátorkou Televizních novin Petrou Svoboda. Diváci budou mít příležitost sami se stát hvězdami pořadu, splnit si své sny ve spolupráci s populárními českými celebritami a nahlédnout do zákulisí showbyznysu. Magazín zároveň přinese užitečné tipy a triky z oblasti módy, líčení a společenského i rodinného života, kterými se může inspirovat každá divačka i divák TV Nova. Hlavní reportérkou pořadu je Bára Divišová, která patří k nejvýraznějším reportérským tvářím TV Nova.

Prozatím chybí v programu

Nový seriál (prozatím bez názvu)
Nabídku kriminálních seriálů z produkce televize Nova rozšíří úplná novinka, jejíž ústřední postavou je excentrický a sarkastický profesor zabývající se kriminální psychologií. Ve chvíli, kdy dojde ke zločinu přímo na půdě školy, ve které přednáší, stává se poradcem policie. A přestože týmu vyšetřovatelů nejednou „zabrnká na nervy“, je pro ně užitečným pomocníkem.

Policie Modrava
Utajený šéf
MasterChef Česko

Zahraniční seriály

NCIS (14. série)
Training Day

Seriály na Nova 2

Grandfathered (Děda se závazky)
Kevin Can Wait (Kevin si počká)
American Housewife (Americká manželka)
Friends
Two and a Half Men
Sex and the City
The New Adventures of Old Christine
Married… with Children
Young & Hungry
The Odd Couple

Seriály na Nova Action

CSI: Miami
CSI: NY
CSI: Cyber
Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei (nové série)
Walker, Texas Ranger
Law & Order: Special Victims Unit (17. a 18. série)
Blindspot (3. série)
Mistři zastavárny
Mistři aukcí
Storage Wars

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
IrmaVep

IrmaVep

No to víš, jak je někde M. Hudečková, tak je to pak jenom zhoršení. Alespoň pro mě je to TOP dabérka.
před 5 roky
andromache

andromache

Podpis. A proto se modlím, aby jestli někdy nějaká televize koupí Wentworth Bea dostala právě ji, už...
před 5 roky
Jenny17

Jenny17

Ještě, že nemusím spoléhat co bude na podzim na Nově a je plno seriálu .o)
před 5 roky
Další články k tématu