3. 2. 2020

The CW objednává dva piloty

The CW objednává dva piloty

The Lost Boys a Maverick, to jsou dva kousky, které budou letos na jaře soutěžit o přízeň stanice The CW, která se v květnu bude rozhodovat, jakým pilotům dá objednávky pro seriál.

Stanice již dříve potvrdila seriálové objednávky novinkám Walker a Superman & Lois – více informací najdete v článku. Kromě toho prodloužila v podstatě celý svůj aktuální program, takže se očekává, že nových seriálových objednávek již tolik nevznikne. Každopádně tu máme dva piloty, které si představíme. Přidávají se již k dříve objednaným pilotům Kung Fu a The Republic of Sarah, o kterých jsme vás již informovali dříve.

The Lost Boys

Pilot vznikal už loni, ale seriálovou objednávku nakonec nedostal. Nyní přichází nová předělaná verze. Matka se se svými mladými syny přestěhuje do městečka, kde vyrůstala. Brzy však zjistí, že je zde hříšný důvod pro to, že místní populární děti celý den spí, celou noc propaří, nikdy nevyrostou ani nezestárnou. Rodinná pouta budou otestována a bratři se postaví na opozitní strany mýtického sporu.

Jde o adaptaci kultovní klasiky z roku 1987, která ukázala upíry v revolučním světle.

Maverick

Příběh se odehrává v současnosti v Americe. Hlavní hrdinkou je prezidentova dcera, která byla vychovaná tak, že plně věřila v počestnost a dobro svého otce. Její svět se obrátí vzhůru nohama, když nastoupí na školu v Georgetownu. Její spolužáci jí situaci rozhodně neulehčují, hrdinku navíc neustále sleduje ochranka. Bude se muset rozhodnout, jestli její věrnost zůstane u rodiny, nebo zda se dívka přidá k sílícímu odporu.

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
foruska

foruska

Rozhodně souhlasim. Knižní adaptace by mohla mít potenciál a CW už nějakou tu zkušenost s upírama má:)
před 4 roky
andrea168

andrea168

Tak na Lost boys jsem zvedava i ja. Ale do politickych temat, byt zahalenych do teen modu, by se CW...
před 4 roky
Alaya

Alaya

Na Lost Boys sa veru teším, film mám rada.
před 4 roky
Další články k tématu