15. 11. 2012

Střípky aneb Co se děje v seriálovém světě?

Týden se s týdnem sešel a v internetovém éteru se zase objevilo několik zpráv o Castleovi, Hannibalovi, Vegas, Mentalistovi, Last Resort a Revolution, které vás určitě potěší. Nebo možná také ne.

Baking Bread in Vegas

Nene, neděste se, Vegas opravdu nezměnil zaměření. To se jen do seriálu nakvartýroval RJ Mitte, známý to Walter White Jr. z populární série kabelovky AMC Perníkový táta. RJ se objeví v některé z nadcházejících epizod příští rok. Měl by si zahrát Russe, mladšího bratra Nathana, který se rozhodne se svým sourozencem vstoupit na šikmou plochu zločinu.

RJ Mitte ale není jediný herec z Breaking Bad, který bude účinkovat ve Vegas. Roli gangstera Angela LaFlatty hraje Jonathan Banks. Ano, Mike Ehrmantraut.

Last Resort, úúúúúú!!!

No co už. Každá zpráva o této pomalu, ale jistě se potápějící show, která neobsahuje její zrušení, je dobrá. Všechno kolem tohoto seriálu vypadalo dobře, ABC do ní vkládala naděje, kritiky byly kladné, mělo jít o hit podzimu. A pak se do toho vložili diváci. Ratingy a sledovanosti šly brutálně ke dnu jako balvan a zatím to vážně nevypadá, že by se ten balvan z těchto sr… ehm, z této kaše vyhrabal. Ale malý záblesk naděje se stejně dostavuje. ABC totiž Last Resortu a 666 Park Ave doobjednalo další scénáře. Jen scénáře. Ne epizody.

Ale o tomhle tato zpráva není. Last Resort se neruší. Zatím. Objeví se v něm totiž na hostování herec Jason Beghe. Že ho neznáte? To si možná jen myslíte. Jen za poslední dva roky prošel několika zaznamenáníhodnými seriály. Hrál v Castlovi, NCIS, Chicago Fire, Prime Suspect, Body of Proof, The Finderovi, Californication. Uf. Na jednoho trochu moc, nemyslíte?

No a abych vás nenalákal jen na takovou minizprávičku, tak tu minizprávičku zdvojím. Jason Beghe totiž nebude jediná hostující hvězda v Last Resort. Pamatujete si na Sama Allena ze Zoufalek? Nebo Grega Harrise z Mad Men? Craiga Tebbeho ze Switched at Birth? Joela z Greeku? Colina Forrestera z Gossipky? Ne? Ano? Ti znalejší už vědí, že je řeč o Samu Pageovi, jenž se, dámy a pánové, objeví v epizodě, (teoreticky) vysílané 6. prosince. A Page bude hrát Connora, armádního technika.

Hannibal – těšte se!

Castingů není nikdy dost, ale tenhle vás naprosto určitě potěší. Do Hannibala, očekávaného jarního hitu stanice NBC, byla totiž obsazena Gina Torres! (Zoë Walsh z Fireflye). Po akvizici Laurence Fishburnea jde tak o další známou tvář, kterou se bude seriál honosit.

Jenže! Asi se ptáte, co tam asi tak bude dělat. No… nic menšího než to, že bude hrát Fishburneovu, pardon Crawfordovu (tak se Fishburneova postava jmenuje) ženu. Odskočí si na chvíli ze Suits a upíše se tak na čas opět Bryanu Fullerovi, s kterým spolupracovala už na Pushing Daisies. A upřímně – většina hereckého ansámblu z Hannibala už někdy s Fullerem spolupracovala.

Castla čekají změny. Velké změny.

Jak by také ne. Půjde totiž o výměnu herců. Chrise Wiehla, známého třeba ze Switched at Birth, nahradí Mark Deklin z GCB. Důvod, proč byl Wiehl vyhozen není znám.

Deklin bude hrát Coreyho Francise v epizodě Significant Others, která bude odvysílána příští rok. Už dřív bylo ohlášeno, že v této epizodě budou hrát tři další hostující hvězdy.

O Mentalistovi toho poslední dobou nebylo moc slyšet…

… tak jeho fanoušky potěšíme aspoň těmito dvěma zprávami. Monique Gabriela Curnen a Mary Lynn Rajskub (24 hodin) budou hostovat ve stávající řadě seriálu.

Monique Curnen bude hrát Tamsin Wadeovou, tvrdou agentku, která pracuje na oddělení gangů. Mary Rajskub zas bude hrát člověka z druhé strany (a ne zloděje). Bude hrát pacientku na rehabilitaci, které zabili její spolubydlící; epizoda se bude vysílat v lednu.

A na závěr… Revoluce!

Seriál Revolution si zatím nestojí špatně, i když by to mohlo být lepší. Poslední díl sledovalo 7,1 milionu diváků, což je o 240 tisíc diváků méně než předposlední díl a o 4,5 milionu diváků méně než pilot. Ale pořád slušný výsledek, vzhledem k ratingu 2,6.

A stejně, jako do téměř každého jiného seriálu, tak i do Revolution začnou zasahovat hostující hvězdy. Prvními takovými jsou Leland Orser a Patrick St. Esprit. Prvního jmenovaného jsme už dřív mohli vidět v mysteriózním Taken nebo v několika epizodách Pohotovosti. Orser bude hrát vědce, kterého baví vyrábět zbraně a Esprit zase Waynea Ramseyho, tvrdého vůdce Odporu.


Uff! Je to za námi. Jak se vám dnešní zprávy o hostování líbí? Koho byste rádi ve vašem seriálu viděli? Sledujete ještě Last Resort? Revolution? Pokémon? Nenudí vás už trochu? Nebo vám naopak skončí všechen svět, pokud ho zaříznou?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Mescalamba

Mescalamba

Eh, kdo je ten vyhozenej týpek z Castla? Nemůžu ho najít nikde v seriálu..
před 11 roky
shenandoah

shenandoah

Měl hrát v díle, který se bude vysílat až někdy 2013.
před 11 roky
Anyk

Anyk

Taky jsem ho nemohla najít, najdeš ho jen pod celým jménem Christopher Wiehl...
před 11 roky
Další články k tématu