22. 4. 2021

Řekněte ano Svatbám na první pohled

Řekněte ano Svatbám na první pohled

Svatba je pro mnohé snoubence jedním z nejkrásnějších dnů života, který si pečlivě plánují dlouhé měsíce dopředu. Jde to ale i jinak! Co byste řekli na to, že se budete vdávat hned, když svou drahou polovičku poprvé spatříte?

Na světě se najde řada odvážlivců, kteří jsou ochotni tento risk podstoupit! Právě díky nim mohla vzniknout úspěšná reality show Married at First Sight, v našich končinách známá jako Svatba na první pohled.

Koncept vznikl v Dánsku, ovšem úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a reality show byla prodána do zemí po celém světě včetně USA, Velké Británie, Austrálie, Izraele, Finska a mnoha dalších zemí, kde si páry říkaly ano před televizními kamerami.

České svatby

Hodnocení na SerialZone.cz

Zatímco ve světě se Svatby na první pohled vysílají už několik let, u nás jsme si na tento zajímavý experiment museli počkat až do roku 2020, kdy televize Nova zakoupila práva a vytvořila vlastní českou verzi této reality show.

Jak česká, tak i slovenská verze sklízí u fanoušků příznivé ohlasy. Nejen, že se diváci koukali každý týden na televizi, ale velký úspěch tyto reality shows zaznamenaly také online. Na videoportálu Voyo jsou dostupné kompletně všechny epizody, které se již nyní pyšní statisíci zhlédnutími.

Kde sledovat?

Vydejte se do světa

Hodnocení na SerialZone.cz

Máte už nakoukané všechny epizody a Svatby vám chybí? Vyzkoušejte australskou verzi!

Voyo v exkluzivní premiéře nabízí divákům s českým dabingem australské Svatby na první pohled. Aktuálně najdete v knihovně prvních pět epizod, každý týden budou přibývat další čtyři. Voyo plánuje stabilně přidávat epizody až do konce roku, aby fanoušci měli k dispozici kompletně celé tři série tohoto unikátního sociálního experimentu.

Australská Svatba na první pohled je unikátní nejen počtem účastníků, ale i několika poprvé. Dvacet snoubenců deset jednotlivých svateb v jeden den. Před tím, než se ocitli mezi vybranými, prošli všichni účastníci psychologickým vyšetřením, testem kompatibility DNA, čichovým testem a testem atraktivity. Zajímavostí této série jsou například jednatřicetiletá jednovaječná dvojčata Sharon a Michelle, která se přihlásila společně a společně se také objeví před oltářem. Podaří se trojici odborníků pro ně najít také dvojčata? Svou v pořadí již druhou svatbu si přeje také nejstarší ženich experimentu John, kterému je padesát čtyři let. Nejnáročnějším ženichem bude ale zcela jistě Michael. Ten je v týdnu úředníkem a o víkendech striptérem. O své budoucí ženě má dost jasnou představu – malá ouška a šedesát kilogramů. Jak bude jeho nová žena reagovat, až zjistí, že si vzala víkendového striptéra?

Oproti domácí verzi je tady ještě další novinka. Všechny nevěsty a všichni ženichové se potkají už den před svojí svatbou. Ale samozřejmě muži i ženy zvlášť! Mohou si tedy mezi sebou sdělit příběhy, které je k tomuto odvážnému kroku vedly. Po svatbách se navíc setká i všech dvacet účastníků dohromady. Zamíchá to kartami? Zpochybní toto setkání výběry odborníků?

Sezdané dvojice čeká v průběhu reality show několik fází: stráví spolu líbánky, vyzkouší si společné bydlení a také stráví čas s příbuznými. Poté přijde Den rozhodnutí, kdy se každý z účastníků bude muset vyjádřit k tomu, zda hodlá se svým partnerem v započaté životní cestě pokračovat, nebo jestli se chce rozejít.

Nové díly australských Svateb na první pohled můžete sledovat každý týden na Voyo.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Olivia Caroline Jones

Olivia Caroline Jones

To jim asi netáhne, ty normální epizody. Čím kontroverznější, tím víc se o tom mluví. Třeba ta kauza...
před 3 roky
F.Valek

F.Valek

Až skončí Ordinace, tak to bude jediná show, na kterou s babičkou mrkneme... :D :D :D
před 3 roky
Fruiko

Fruiko

Asi jo. Já jsem ta výjimka, co se baví víc u normálních lidí než u exotů. Navíc z exotů...
před 3 roky
Další články k tématu