23. 1. 2013

Piloty v hromadném: FOX

Piloty v hromadném: FOX

Včerejší noc se nesla ve znamení pilotových objednávek. Celkově si stanice poručily téměř třetinu pilotů, kterým hodlají dát šanci.

Pro větší přehlednost vám je během dnešního dne rozdělíme podle stanic (FOX, NBC, ABC+CBS).

Jako první přichází na řadu stanice FOX. Po úspěšném startu The Following si FOX může docela pískat. Má obnovené Bones, takže se teď pravděpodobně bude snažit najít kvalitní hráče v oblasti komedií. Nicméně má na skladě i dramata, takže se určitě máme na co těšit.

Drama

Rake
Greg Kinnear v Rake září jako Keegan Joye, briliantní, ale sebedestruktivní kriminální obhájce.
Jde o adaptaci stejnojmenného australského seriálu od Petera Duncana, který stojí i za tímto projektem. Produkují Peter Tolan (Rescue Me) a Michael Wimer.
(více informací zde)

Sleepy Hollow
Hororové drama od výkonných producentů Alexe Kurtzmana a Boba Orciho. Jde o moderní nadpřirozený triller, který je založen na legendě o bezhlavém jezdci, která se k tomuto městečku váže.
(více informací zde)

Delirium
Delirium pochází z pera Karyna Ushera (Prison Break). Seriál vzniká podle knižní trilogie (bestselling, jak jinak) o světě, kde je láska nelegální a je možné ji navždy odstranit speciální procedurou. Pětadevadesát dní před tímto zákrokem se však hlavní hrdinka, Lena Holoway, až po uši zamiluje.
Produkují Peter Chernin a Katherine Pope.

The List
Posledním dramatem je The List. Když členové programu ochrany svědků začnou umírat, maršál Dan Shaker se postaví do čela lovu na ty, kteří ukradli tajné složky s identitami lidí v programu.
Pilot napsal Paul Zbyszewski (Daybreak), režírovat a produkovat bude Ruben Fleischer (Zombieland).
(více informací zde)

Komedie

I Suck at Girls
Další produkční dílko Billa Lawrence. Pilot píše Justin Halpern, který je autorem stejnojmenné knihy, která je předlohou seriálu.
Komedie vypráví příběh chlapce, který se stane mužem a otcem v době, kdy jste si „dospívání“ nemohli vyhledat na Googlu.
Na pilotu spolupracuje také Patrick Schumacker, Jeff Ingold produkuje spolu s Lawrencem a Halpernem.
(více informací zde)

Friends & Family
Adaptace britského seriálu Gavin & Stacey. Dva velmi rozdílní lidé se zde budou snažit udržet vztah na dálku.
David Rosen (I Just Want My Pants Back) píše pilot. Původní tvůrci britské verze, James Corden a Ruth Jones, spolu s Jane Tranter, Julie Gardner a Henrym Normalem, budou produkovat.
(více informací zde)

House Rules
Rodinná komedie, která se soustředí na jednu introvertní, neurotickou rodinku, která žije v komunitě lidí, kteří mají potřebu vše přehnaně sdílet.
Pilot píšou Justin Hurwitz (The League) a Andrew Grland. David Dobkin, Paul Young a Peter Principato budou výkonnými producenty.

To My Assistant
Seriál podle blogu a nadcházející knihy od Lydie Whitlock. V čele stojí brblající, utlačovaní asistenti a brblající, utlačované asistentky v jedné právnické firmě v New Yorku.
Píše Sherry Bilsing-Graham (Friends) a Ellen Kreamer (The New Adventures of Old Christine). Produkují Dan Lin a Jennifer Gwartz.


Tak co, vyberete si z dnešní foxovské nabídky? Pokud vás nic nezaujalo, tak počkejte, za chvíli tu budete mít nabídku NBC :)

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
kuko61

kuko61

Fox si ma teda ako fanusika sci-fi výberom pilotov neudobril. A ani u ostatných TV z tohoto žánru...
před 11 roky
ragelly

ragelly

Tohle je teprve začátek :) Určitě se nějaké sci-fi ještě najde.
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no vzhledem k tomu, že je v popisu "moderní", neřekla bych, že využijí materiál...
před 11 roky
Další články k tématu