21. 2. 2013

Castingy: America's Got Talent, Nashville a Downton Abbey

Nashville

Do Nashvillu přijde nová postava. Chris Carmack, bývalý herec účinkující v seriálu O.C. se objeví v posledních šesti epizodách této poměrně úspěšné novinky ABC. Bude hrát roli Willa, nového souseda Scarlett a Gunnara, který se může (ale nemusí) stát tak trochu rivalem v lásce.

Carmack si mimo O.C. zahrál i ve Smallville, Zoufalkách, NCIS a CSI: New York.

America's Got Talent

Fanoušci Amerického Talentu by se měli začít těšit na letní cyklus. Do soudcovské poroty totiž usedne zpěvačka Mel B. Usedne tak vedle Howarda Sterna a Howieho Mandela, jako něžnější část poroty. S talentovými soutěžemi už zkušenosti má – soudcovala v australské verzi X Factoru a moderovala i jeho anglickou verzi.

„Znám Mel od té doby, co soutěžila v Dancing With The Stars. Co vím, je, že je to upřímná, silná a neutuchající umělkyně. Že má jedinečný úhel pohledu a že potřebujeme někoho, kdo má pro tuto práci předpoklady. Je to velká zpěvačka, tanečnice a osobnost, a soutěžící od ní dostanou mnoho konstruktivní zpětné vazby. Nemůžu se dočkat, až uvidím vzájemnou chemii mezi ní, Howardem a Howiem.“ řekl prezident NBC realitek Paul Telegdy.

Mel B v soudcovském křesle nahradí dlouhodobého soudce Sharon Osbourne. Ta se s NBC rozešla ve zlém, když stanice nedovolila jejímu synovi, kterému byla diagnostikována roztroušená skleróza, v show Stars Earn Stripes.

Downton Abbey

Poslední zpráva přišla z Britských ostrovů. Ve čtvrté sezóně Downton Abbey byla potvrzena účast Lily James. Ta si zopakuje roli Lady Rose MacClare.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu