10. 4. 2013

Rušíme, ale také obnovujeme!

Dnešní večer se nese ve znamení odtajňování dalších osudů amerických seriálů. Aby stanice byly pěkně vyrovnané, dnes nám nabízejí jedno prodloužení a jedno zrušení. Kdo má tedy štěstí a kdo musí utírat slzy?

Zrušení: Cult

Špatné zprávy schytal nový seriál CW, Cult. Stanice dnes oznámila, že tento bídně sledovaný seriál s okamžitou platností stahuje ze svého programu.

Seriál v hlavních rolích s Mattem Davisem, Alonou Tal, Robertem Knepperem a Jessicou Lucas pojednával o divných událostech, které se odehrávají za kamerou populárního televizního seriálu Cult. Seriál již od počátku bojoval s nízkou sledovaností. To vyvrcholilo přesunem z úterý na pátek, což se dříve v minulosti osvědčilo. Cult ovšem nedokázal zachránit ani tento tah, seriál se nestabilizoval.

Stanice v současnosti nemá žádné plány o tom, kdy (nebo zda vůbec) do vysílání nasadí zbylé epizody. Celkem třináct jich bylo natočeno, ale seriál stihl odvysílat pouze sedm z nich. Zbylé jsou ode dneška odstraněny z vysílacího programu.

Během následujících týdnů bude Cult nahrazen opakováním The Carrie Diaries a soutěže Oh, Sit.

Obnovení: Being Human US

To, že mluvíme o americké verzi, je asi fanouškům jasné. Britské Being Human (Cena za lidskost) již před pár týdny svůj pětiletý běh ukončilo, ale jeho americký kolega má štěstí více!

Kabelovka Syfy oznámila, že seriálu Being Human obnovuje pro čtvrtou sérii, která bude mít klasických třináct epizod.

„Being Human letos trefilo po kreativní stránce hřebíček na hlavičku,“ řekl prezident originálního programu Syfy, Mark Stern. „Tento seriál se pro Syfy stal jedním z charakteris­tických pořadů a my nemůžeme být více nadšení z toho, že se vrátí v roce 2014.“

Toto nadpřirozené drama v pondělí zakončilo třetí sérii s 1,8 miliony diváků, z čehož 1,1 milionů spadá do klíčové skupiny 18–49 let.


Jak se stavíte k dnešním zprávám? Je vám líto Cultu? Máte radost z Being Human? Zasloužily si oba seriály tento osud?

(Zdroje: zap2it a TV Line)

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Ach jo, další seriál, co jsem sledovala a ani se nedovysílají epizody, no paráda :/
před 11 roky
Odyssea

Odyssea

Podle mě nebyl Cult nejhorší, ale viděla jsem jen pilot, takže těžko nějak víc soudit. Pokud ho zrušili,...
před 11 roky
Michal´´Stark´´Hargas

Michal´´Stark´´Hargas

škoda ale keby sa Matt vrátil do TVD bolo by to super :)
před 11 roky
Další články k tématu