29. 12. 2013

Zimní novinky a jejich trailery (2014)

Konec prosince, je tu čas na náš tradiční trailerový přehled novinek připravovaných na zbytek zimy. Pojďte se mrknou, co by mohlo obohatit vaše watchlisty!

Spun Out

To nám to začíná. Hnedka 1. ledna a hnedle bez videa. Teda ne tak úplně. Můžete si ho přehrát na Vimeu, ale vkládání na jiné stránky je bohužel omezeno. Ne, že by tedy bylo o co stát. Ale o kanadské CTV jsme ani nic extra nečekali.

Případy 1. oddělení

Pokračujeme dál. Tentokrát se podíváme na domácí obrazovky. Česká televize totiž 6. ledna na obrazovky uvede svoji detektivní novinku. Pro fanoušky si na youtube nachystala kratičký teaser.

Intelligence

7. ledna se dočkáme něčeho z americké produkce. CBS uvede docela očekávanou novinku Intelligence. Snad si získá více diváků, než konkurenční „roboti“ na FOXu.

Killer Women

A i druhý seriál vysílaný 7. ledna poběží na amerických obrazovkách. Tentokrát se nám o zábavu postará ABC se svou jedinou dámou v řadách texaských rangerů.

Chicago PD

O den později (8. ledna) se můžeme těšit na policejní spin-off Chicago Fire. Že by se NBC podařilo úspěch hasičů přenést do policejního světa?

Enlisted

10. ledna tu máme první komedii roku 2014. A jelikož „policejní akademii“ jsme tu již měli na podzim v podání Brooklyn Nine-Nine, tak teď jsou na řadě vojáci. Takže v pravó Fox.

Helix

Komu nebude 10. ledna do smíchu, tak nemusí zoufat. Pořád tu ještě je SyFy se svojí smrtící sci-fi novinkou.

True Detective

A do smíchu nám nebude ani 12. ledna. HBO totiž představí svoji temnou detektivku.

Bitten

Ani v roce 2014 se nevyhneme nadpřirozené havěti. Už 13. ledna se o přísun nových vlkodlaků postará stanice SyFy.

I Didn't Do It

Drobná vsuvka pro mladší publikum. Pokud zatím na vás všechny předchozí seriály byly až příliš dospělé, tak 17. ledna na Disney Channel se vám třeba trefí do vkusu.

Looking

Druhá letošní novinka od HBO startuje 19. ledna a zaměří se na komunitu gayů v San Franciscu.

Klondike

20. ledna se stane skoro historická událost. Americký Discovery Channel uvede svůj první hraný seriál. Podíváme se v něm na severozápad Kanady k řece Klondike v době zlaté horečky.

Rake

23. ledna zavítáme prostřednictvím obrazovek do soudní síně. Ano je to tak. I v roce 2014 se dočkáme právnických seriálů. Tenhle FOX remakuje z australského originálu, který se s ničím nepáře.

Black Sails

25. ledna si do kalendáře vyznačte lebkou. To totiž na Starz konečně připluje očekávaná pirátská novinka.

Fleming

BBC má na letošek nějakou tu novinku v rukávu. Konkrétně na 29. ledna. Sic se nedočkáme agenta 007, ale alespoň se podíváme na zoubek jeho autorovi.

Crisis

Na NBC mají na 3. února naplánovaný únos. A ne ledajaký. Únosci totiž dostanou do rukou děti všech možných i nemožných pohlavárů z Washingtonu. Jestli tohle někdo urychleně nevyřeší, tak USA čeká pěkná krize…

Star-Crossed

Všimli jste si? Zatím tu nebylo nic od CW. Ale dočkáme se. 17. února přistanou na zemi mimozemšťani. A po pár letech v rámci adaptace začnou chodit na střední školu.

Mixology

A poslední zimní novinka v našem přehledu je komedie. 26. února bude na ABC párty. A tu si budeme dávat pořád dokola. A dokola. Jedna noc viděná 10 lidmi…


Který trailer vás nejvíce zaujal? A copak se probojovalo do vašeho watchlistu?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře39zobraz všech 39 příspěvků
kneznaL

kneznaL

Tak to je teda sbírka. Nevím, co si vyberu dřív. Většina vypadá zajímavě. Případy 1.oddělení, True...
před 10 roky
Jirkass

Jirkass

Nejvíce se těším na seriál Bitten a jeho hlavní představitelku. Nadějně vypadá i Helix a šanci dám...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Neříkám, že všechno naprd, ale když neberu v potaz kabelovky, tak bývají silnější midseason.
před 9 roky
Další články k tématu