9. 2. 2014

Fox: Pohádková komedie pod taktovkou Zooey Deschanel

Fox: Pohádková komedie pod taktovkou Zooey Deschanel

Fox zadal do vývoje nový projekt, kterému by měly exkluzivní producentky dělat Sophia Rossi a Zooey Deschanel prostřednicvím jejich produkční společnosti Miss Hawkins.

Ženské trio doplní Ali Waller, scenáristka American Dad a Late Night With Jimmy Fallon.

Queen Of Everything je animovaná, pohádková komedie s půlhodinovou stopáží. V moderním, pohádkovém světě, se zlá královna, okolo které se celý příběh bude točit, ujímá vlády a brzy si uvědomí, že není snadné řídit celé království/spo­lečnost. Obzvlášť, když nemáte potřebné schopnosti, neumíte jednat s lidmi a všichni vás nenávidí. S pomocí svých zaměstnanců se bude snažit změnit své způsoby.

Ač je Zooey Deschanel známá seriálovému světu především jako herečka (New Girl), jako producentce se jí také daří. V této sezóně už společně s Rossi prodala dva projekty – Freelancers pro Fox a Lies I Tell My Daughter pro NBC.

Freelancers je příběh čerstvě propuštěného právníka, který upadl v nemilost a ve svých třiceti letech musí začínat odznova. Najde si místo v jedné z těch v dnešní době tolik oblíbených sdílených kanceláří s otevřeným prostorem a je zde nucen pracovat se skupinou podivínů na volné noze.

Lies I tell My Daughter vypráví o nekonvenční matce, která brzy zjistí, že pokud jde o její novou rodinu, tak čest a upřímnost nejsou vždycky tou nejlepší cestou.


Zaujal Vás některý projekt? Neobáváte se přenesení pohádkového světa do toho moderního? Nebylo seriálů z právnického prostředí už dost?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

mohlo by to býti zajímavé
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Ale z ničeho nic není, že?
před 9 roky
Další články k tématu