14. 10. 2014

Krmení pro watchlist: Things You Shouldn't Say Past Midnight

Krmení pro watchlist: Things You Shouldn't Say Past Midnight

Dnes večer, tedy 14. října 2014, se poprvé představí historicky první skriptová komedie od DirecTV. Seriál pochází z pera Petera Ackermana a je založen na jeho stejnojmenné divadelní hře, která byla v Americe představena již v roce 2000. Autor za ni dokonce získal prestižní divadelní ocenění Tony.

Skrze jednu ústřední myšlenku, že po půlnoci se nemůže stát nic dobrého, seriál prozkoumá různorodost moderních vztahů. Příběhy se odehrávají v Los Angeles a vezmou diváky na dvanáctihodinovou cestu, která začíná při západu slunce a končí za úsvitu. Už podle popisu je tedy zřejmé, že koncept je podobný loňské zrušené komedii Mixology.

„DirecTV pokračuje v rozvoji svých původních programů. Jsme nadšení, že právě tímto seriálem vkročíme do komediálních vod,“ sdělil viceprezident obsahu a produkce DirecTV. „Vždy jsme stavěli na první místo práci s talentovanými a jedinečnými scenáristy, mezi které patří i Peter Ackerman; s těmi, kteří dokážou svou kreativitou pozvednout laťku.“

Ben (Stephen Schneider) je mladý židovský učitel angličtiny na univerzitě. Doslova ho zaskočí, když jeho přítelkyně Nancy (Collette Wolfe) pronese antisemitské poznámky během intimní chvilky v jeho kanceláři. Leo (Parker Young) a Phil (Jimmy Ouyang) jsou devatenáctiletí studenti, které napadne žert na děkana (Keith David). Plány jim však překazí Dawn (Kerri Kenney), členka univerzitní ochranky. Grace (Alanna Ubach) chodí na noční sezení k terapeutovi Markovi (Eddie Kaye Thomas). Ten jí nabídne rande naslepo se svým bratrem; mužem, který se radikálně liší od všech Graciných předchozích nápadníků.

To je jen hrstka postav s rozmanitými příběhy, které komedie nabídne. Během deseti epizod diváci poznají nový báječný svět jedinečných postav ve vtipných situacích.


Zaujala vás tato komedie? Věříte, že DirecTV dokáže zvládnout komedii na stejné úrovni, na které se nachází její dramata v čele s Rogue?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Jack.Gibbs

Jack.Gibbs

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
dagsoftware

dagsoftware

Randy Hill, major Cody a Finč? možno pozrem
před 9 roky
Další články k tématu