17. 11. 2014

Připravují se Agenti S.H.I.E.L.D.u na Star-Lorda?

Připravují se Agenti S.H.I.E.L.D.u na Star-Lorda?

Milí producenti a šéfové Marvel Cinematic Universe, všichni víme, že jste zaneprázdněni přípravami na třetí fázi filmů, ale slyšeli jsme, že jistý psanec a milovník hudby ze 70. let 20. století by se rád objevil na Zemi a pomohl agentu Coulsonovi. Bylo by to možné?

Teď vám určitě v mysli vyvstala otázka, kde jsme se to doslechli, že ano? Tak tady je odpověď: během tiskové konference k seriálu Parks and Recreation totiž herec Chris Pratt známý fanouškům MCU jako Peter Quill aneb Star-Lord odpovídal na otázku, jestli se objeví v právě probíhající válce s Hydrou.

Chris řekl, že kdyby jej Marvel požádal, rád by v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. udělal malé cameo: „Nevyloučil bych to. Samozřejmě by se musel rozhodnout Marvel, ale pokud by to příběhově dávalo smysl, proč ne.“

„Na Marvelu je strašně super to, že mytologie prolíná různými médii – od komiksů přes filmy až do televize. Je to jeden obrovský vesmír, takže to rozhodně není vyloučeno,“ dodala ještě hvězda filmu Strážci Galaxie (Guardians of the Galaxy).

Chris Pratt bude mít dost práce právě s Parks and Recreation či filmem Jurassic World a dalšími projekty, jenže když má sám zájem, určitě by si nějakou tu chvilku na natočení krátkého camea našel. Ale také chápeme, že Star-Lord nebude Marvel prosit na kolenou, na to je prostě moc velkej frajer. Myslíme si však, že by bylo super, kdybychom jeho taneční kreace mohli vidět i v televizi… :-)

P.S.: Nezapomeňte, že i sám Iron Man aneb Robert Downey Jr. by v Agentech také rád hostoval – psali jsme o tom na začátku října.


Tak co si o tom myslíte? Bylo by možné vytvořit takovou dějovou linii, že by to znamenalo i účast této oblíbené postavy?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
zipacna

zipacna

Vesmírná část MCU už se malinko s AOS protnula, když Zemi navštívila Sif z Asgardu (a vlastně...
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Otázkou zůstává jak moc dobře to mají se S.H.I.E.L.Dem promyšlené, pokud má jít pouze o seriálovou...
před 9 roky
Další články k tématu