12. 2. 2015

Představí Gotham ještě letos Jokera?

Představí Gotham ještě letos Jokera?

Fanoušky seriálu Gotham poslední dobou doslova zavalujeme novými informacemi. Před pár dny jsme vás informovali o účasti jednoho z Hrdinů a jen týden předtím zde byla zpráva o řádění Loutkaře. Dnes se podíváme na zprávu, která se vynořila díky promu na následující epizodu.

Promo na příští týden totiž nabízí velmi silnou nápovědu, podle které by se měl poprvé představit jeden opravdu známý charakter. Herec Cameron Monagham (Shameless) se tam totiž objeví se zvláštně znepokojujícím smíchem a sloganem “Gotham’s next villain is no joke.” volně přeloženo – Příští padouch v Gothamu nebude pro smích.

Znamená to, že Monaghan zahraje Jokera? Warner Bros. Television, která seriál vyrábí to odmítla komentovat. Nicméně, dlouholetí fanoušci Batmana si již všimli, že se něco ohledně Jokera děje. Protože na 23. února je naplánovaná epizoda s názvem „Red Hood“, což byl Jokerův poznávací znak, předtím než získal podobu, kterou znají všichni.

Nicméně Red Hood může být jen falešnou stopu, v současných komiksech od DC Comics se vyskytuje skupina totožně oblečených bankovních lupičů s názvem Red Hood Gang, které vede muž, ze kterého by se později mě stát Joker. Ať už se z Jeroma (jméno postavy Monaghana) stane Joker nebo jen člen Red Hood s zvráceným smyslem pro humor, jedno je jisté: Otevírá se prostor pro spekulace.

Fanoušky trochu poškádlil i showrunner Bruno Heller, když před premiérou řekl, že show „si bude hrát… nejen s Jokerem“ v nadcházejících epizodách. Dokonce se spekuluje, že Joker se objevil zatím ve všech odvysílaných epizodách. V případě, že se na Jokera opravdu dostane a představí se nám v plné kráse, tak se zařadí mezi známé komiksové hrdiny jako je Penguin, Riddler, Catwoman nebo Poison Ivy.

A tady je to slibované promo, podívejte se a řekněte, co myslíte:

Co myslíte vy? Představí se nám Joker během první série? Nebo si ho nechají tvůrci na později?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
lukascoolarik

lukascoolarik

Tak to jsem na další díl Gothamu opravdu zvědav. :-)
před 9 roky
Umbaros

Umbaros

Jednoznačný Joker není co řešit :D
před 9 roky
Balthazar6

Balthazar6

Tak na Jokera se tesim uz od zacatku.
před 9 roky
Další články k tématu