15. 2. 2015

Castle: Beckettina nová parťačka a Zoufalé znovushledání

Castle: Beckettina nová parťačka a Zoufalé znovushledání

V jedné z nadcházejících epizod seriálu Castle (Castle na zabití) si Beckettová (Stana Katic) během jednoho z dalších případů vyzkouší práci s jinou ženou, která také zasvětila svůj život boji proti zločincům. Ovšem věc se má tak, že tato žena je ve své práci ještě lepší než samotná Beckettová.

David Amann, showrunner seriálu, prozradil, že herečka Linda Park získala roli vynikající hongkongské inspektorky Zhang. Objeví se v sedmnácté epizodě, která poběží někdy během března. Inspektorka bude k Beckettové přiřazena jako její parťačka, což se Beckettové moc líbit nebude. Zhang je totiž Beckettové hodně podobná, avšak ještě o stupínek lepší. To bude Beckettovou trochu sžírat, když bude muset pracovat s někým, kdo je v jejích očích skvělý a mnohem schopnější.

Park si můžete pamatovat jako Hoshi Sato ze seriálu Star Trek: Enterprise. Zahrála si také v seriálech Women's Murder Club (Profesionálky), Raines (Vize zločinu), Crash nebo Legends.

Během osmnácté epizody, jejíž natáčení je v plném proudu, dojde k menšímu znovushledání. Do seriálu totiž zavítá herec Ricardo Chavira, který se proslavil svou rolí Carlose Solise ze seriálu Desperate Housewives (Zoufalé manželky). Tam si během čtvrté série zahrál také Nathan Fillion, který ztvárnil roli gynekologa Adama Mayfaira, manžela Katherine. Zajímavostí je, že role jeho ženy se tenkrát zhostila herečka Dana Delany, která v Castlovi hostovala během dvojdílu ve druhé sérii jako agentka FBI Jordan Shaw. Chavira svou novinku o castingu prozradil, když na Twitteru uveřejnil následující fotku s Fillionem.


Co říkáte na nové castingy? Těšíte se na nadcházející epizody?

Magnetky na kliknutí. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Cristie

Cristie

Už se těším, díky za článek.
před 9 roky
Tulrika

Tulrika

Paráda. Už se těším na další díly.
před 9 roky
Další články k tématu