2. 4. 2015

Společný spin off Flashe a Arrow hlásí dvě nové tváře

Společný spin off Flashe a Arrow hlásí dvě nové tváře

Je to jen pár dní, co jsme vás naposledy informovali o tom, jak to vypadá s chystaným spin-offem Flashe a Arrowa. Zprávou dne bylo, že se vrátí Dominic Purcell. Dnes však byly odhaleny dvě postavy, které se ve světě Flashe a Arrow ještě neobjevily.

První z nich je broadwayská hvězda Ciara Renée, která se zatím objevila pouze v jedné epizodě seriálu Zákon a pořádek: Útvar pro speciální oběti jinak bude čerpat zkušenosti ze svých divadelních rolí.

Do spin-offu byla obsazena jako Kendra Saunders, žena, která se nedávno dozvěděla, že již několikrát prožila reinkarnaci. Když ji rozzlobíte, tak se vrátí ke kořenům starověké válečnice… a na zádech roztáhne svá křídla. (Proto Hawkgirl).

Jelikož by mělo jít o Hawkgirl, tak nepůjde o jednu z postav, které tvůrci slibovali s dodatkem, že ještě nikdy nebyly k vidění na televizní obrazovce. Hawkgirl se objevila, i když jen na krátko, už ve Smallville (zahrála si ji Sahar Biniaz).

Mnohem zajímavěji pak vypadá obsazení druhé role. Zde už se totiž jedná o zbrusu novou postavu. Jak jsme tipovali, tak se dostane na postavu Rip Huntera. Podle popisu by mělo jít o darebného cestovatele časem, který za fasádou šarmu a vtipu skrývá tajemnou minulost.

A tvůrci si na cestovatele časem opravdu mohli jen těžko vybrat někoho se zajímavějšími zkušenostmi. Rip Hunterem se totiž stane Arthur Darvill, který už cestoval napříč časem a prostorem jako Rory Williams v modré budce Doctora Who. Kromě toho má na kontě také roli reverenda v seriálu Broadchurch.

Oba se tak připojí k již oznámených hercům, mezi které patří: Brandon Routh (Ray Palmer/Atom), Caity Lotz (Sara Lance/Canary), Wentworth Miller ("Leonard Snart/Captain Cold), Victor Garber (Dr. Martin Stein/Firestorm) a Dominic Purcell (Mick Rory/Heat Wave). Nyní už zbývá odhalit pouze dvě postavy z DC Comics, které ještě nebyly zobrazeny v televizi.


Jak se vám líbí nové posily? A co říkáte na postavy, které si zahrají?

Kdo nesdílí není Čech! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
emily84

emily84

postava Hawkgirl se objevila ve Smallville asi na 30 vteřin a to jako halucinace/vzpomínka. A to...
před 9 roky
Pajky

Pajky

Byla již představena v televizi? Byla. Tím je myslím řečeno vše :D
před 9 roky
RiverSong

RiverSong

fasáda šarmu a vtipu, cestovatel časem... myslím, že si tady Arthur něco kompenzuje z let minulých! :D...
před 9 roky
Další články k tématu