16. 7. 2015

Fox plánuje remake Osudové přitažlivosti

Fox plánuje remake Osudové přitažlivosti

Remaky filmů jsou stále oblíbenější. V posledním roce jsme mohli zaznamenat velký vývoj jak u stanic Velké pětky, tak kabelovek. Stanice spoléhají na již existující fanouškovskou základnu a věří, že nalákají ještě více diváků, když je to něco známého.

Stanice Fox se nyní pustila do remaku filmu Fatal Attraction (Osudová přitažlivost) z roku 1987, ve kterém si zahráli například Michael Douglas, Glenn Close nebo Anne Archer.

Projekt, který je nyní ve fázi vzniku scénáře, je plánován jako minisérie, ale s potenciálním pokračováním do druhé série. Pilotního scénáře se ujaly manželé Maria a Andre Jacquemettonovi, kteří už pracovali jako scenáristé u seriálu Mad Men, nebo třeba u Pobřežní hlídky. Poprvé se setkali jako asistenti v roce 1987 ve studiích Paramount, pár let poté začali společně psát. Výkonní producenti tohoto projektu jsou Stanley R. Jaffe a Rosalie Swedlin.

Současný prezident sekce zábavy na Foxu David Madden byl u vývoje původního filmu, který získal šest oscarových nominací. V té době Madden působil ve filmových studiích Paramount jako producent.

Potencionální minisérie je popisována jako předělávka ikonického thrilleru, ve kterém ženatého muže bude pronásledovat jeho netaktnost.

Pro stanici Fox je toto již čtvrtý remake, po znovuobnovení seriálu Akta X, remaku Minority Report a nové předělávce Frankensteina.


Viděli jste film Osudová přitažlivost? Jestli bude seriál objednán, dáte mu šanci?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
aisym

aisym

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

To je jedna z těch ohranějších zápletek. Potřebujeme i doslova remake?
před 8 roky
Další články k tématu