18. 8. 2015

Chicago FIre: Láska pro Severida na obzoru

Chicago FIre: Láska pro Severida na obzoru

A máme tu další zprávy pro fanoušky Chicaga. Do Chicago Fire totiž zavítá další posila. O tom, že se rozšíří řady hasičské stanice 51, už od nás víte. Nicméně tentokrát přichází zpráva o půvabné slečně, která jednomu z hasičů zamotá hlavu.

Tím šťastlivcem bude Kelly Severide (Taylor Kinney). Ten je jak známo záletník, který si za poslední tři série seriálu prožil hned několik románků. Ať už jen v rámci samotného seriálu, nebo i s přesahem do Chicago P.D., když randil s policistkou Erin Lindsay (Sophia Bush), či do Chicago Med, když po letech potkal svou dávnou přítelkyni zdravotní sestru April Sexton (Yaya DaCosta). A právě vztah s April se měl s příchodem Chicago Med rozvíjet naplno dál. Jenže s touto zprávou naděje na takový vztah velmi silně klesají. Podle tvůrců seriálu se s April jednalo jen o znovushledání po letech, a ač to tak mohlo vypadat, další záměry s jejich vztahem neměli.

Kelly teď totiž podlehne kouzlu zbrusu nové dámy, kterou podle slov tvůrců potká na pro hasiče dost netypickém místě. Bližší informace o charakteristice postavy prozatím nejsou. Nicméně, role se zhostí hlavní hvězda Continuum, půvabná herečka Rachel Nichols.

„Kelly je opět nezadaný a začíná flirtovat,“ prohlásil Matt Olmstead, producent a showrunner seriálu. „Navíc při jednom ze školení, které bude muset podstoupit kvůli rozbrojům na pracovišti, potká slečnu v podání Rachel Nichols, která školení navštěvuje coby problémový zaměstnanec jedné velké právnické společnosti. Zprvu nevinný flirt se zkomplikuje a rázem přeroste v něco mnohem vážnějšího.“


Co říkáte na příchod Rachel Nichols? Oblíbili jste si ji v Continuum a teď se s jejím příchodem podíváte i na Chicago Fire?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
HonZajs000

HonZajs000

My boy... A teď si představ, že by to byla Anna Kendrick, což? :-P
před 8 roky
Pajky

Pajky

Nemůžeš ji cpát všude, třeba tady si ji vůbec nedovedu představit :)
před 8 roky
24ron24

24ron24

Kiera kráska moja prečo ideš do seriálu ktorý nepozerám? Prečo prečo prečo mi to robíš? :´´´´((((
před 8 roky
Další články k tématu