9. 9. 2015

Článkaři tvrdí: The CW s Legendami ovládne sezónu

Nová sezóna je téměř tady. Tento týden vám náš tým hlavních článkařů nabídne subjektivní názory na to, co stojí za to zařadit do watchlistu, a od čeho naopak dát rychle ruce pryč.

Článkaři tvrdí: The CW s Legendami ovládne sezónu

Sezóna 2015/2016 oficiálně začíná příští týden. Pokud stále ještě nevíte, zda si do svých watchlistů zařadit některou z novinek, třeba se vám bude hodit právě tato série článků, kterou pro vás připravilo sedm hlavních článkařů SerialZone.

Každý den vám přineseme odpovědi na tři jednoduché otázky. Co u jednotlivých televizních stanic bude podle nás stát za to vidět, před čím naopak schovat hlavu do písku, a na konec naše malá tipovačka, kterou novinku daná stanice zruší jako první.

U CWčka toho není moc na výběr. Předloni bylo pět novinek, loni čtyři, letos dokonce jen tři. Pouze jediná bude nasazena na podzim, dvě budou čekat do midseason. Přesto se i z tak malého výběru dají zvolit (poměrně jednoznačné) odpovědi na naše stálé otázky.

Nezapomeňte, že máte poslední dny na to, abyste si tipli v naší každoroční soutěžní tipovačce a hráli tak o pomyslný titul seriálového znalce a o kupu kreditů. Čím víc lidí tipuje, tím víc kreditů se vyhrává! Takže tipovačku posílejte dál :-)

Jaká je podle tebe nejlepší novinka na stanici CW?

Fruiko
Tohle snad není potřeba ani nějak rozebírat. Protože Legends of Tomorrow. Tohle je jeden z nejnašlápnu­tějších trailerů za hodně dlouho a i když seriál asi nejspíš nedosáhne mnou očekávaných výšin, tak to bude pořád bomba.
ragelly
Tady není moc na výběr, že? :) Legends of Tomorrow je absolutní pecka, na kterou čeká celý svět. Je jasné, že CW sází na tuto novinku úplně všechno, trailer vypadá jako nadupaný film. Tohle bude jeden ze tří největších hitů nové sezóny.
pajky
Na CW je to vlastně tak trochu nuda, protože se nabízí jen tři seriály. A i když mi Containment nepřijde nějak špatný, tak nejlepší bude ten nejočekávanější, tedy Legends of Tomorrow .
gabik.029
Tak tady není moc na výběr. A jelikož už jsem ze CW vyrostla a koukám tady jen na The Originals (a i s těmi jsem ve skluzu), tak jde jejich nabídka mimo mě. Crazy Ex-Girlfriend vskutku šílený je a zbývá tedy Containment a Legends of Tomorrow. Já osobně bych si radši pustila Containment, protože DC tvorba mě vůbec nebere, ale je mi jasné, že valná většina z vás se nemůže dočkat spin-offu Legends of Tomorrow.
Furiant
Jednoznačně Legends of Tomorrow. Co jiného taky. Arrow i Flash mě sice celkem dlouhou dobu míjel, ale to jsem teď v létě napravil. Takže se těším, co nám tvůrci předvedou v tomhle dalším projektu. Pro fanouška komiksů a DC univerza je to prostě jasná volba.
lukascoolarik
U The CW není prakticky z čeho vybírat, vzhledem k tomu, že nás čekají jen tři novinky. Mému stylu ovšem vyhovuje jediný seriál, a to Legends of Tomorrow. Ten podle mě udělá z úspěšného komiksového dua Arrow-Flash stejně úspěšné trio Arrow-Flash-Legends.
Seraphine313
Legends of Tomorrow? Má to snad někdo jinak?

Jaká je podle tebe nejhorší novinka na stanici CW?

Fruiko
No na výběr do téhle otázky už zůstaly jen dva seriály. Takže si člověk může skoro hodit mincí. Pro mě z těch dvou je horší jednoznačně Crazy Ex-Girlfriend. I když kromě zpívání nemám proti seriálu ultra výhrady.
ragelly
Taky žádné rozmýšlení – Crazy Ex-Girlfriend. Muzikálová komedie, proti tomu nic nemám, Galavant dokázal, že i takto uspět jde. Ale ta trapnost, která z toho plyne, musí být vědomá tvůrcům a ti sami si z ní v příběhu musí dělat srandu. Crazy vypadá, že seriál sám sebe bere naprosto vážně. Hlavní hrdinka je hnusná a protivná, je mi už teď jasné, že ji nebudu moct vystát. Možná bych i ten příběh nějak zvládla, ale jak si tak uvědomuju, casting dělá hodně. Ta holka to pro mě zabíjí.
pajky
I tady je to jednoduché, protože mi zbyla už jedna jediná novinka. Šílenost, co se jmenuje Crazy Ex-Girlfriend. To je opravdu něco hroznýho.
gabik.029
Crazy Ex-Girlfriend. Na to bych nekoukala ani za nic.
Furiant
Opět jasná volba – Crazy Ex-Girlfriend. Tenhle seriál rozhodně není nic pro mě. Po zhlédnutí traileru jsem si chtěl vypíchnout oči, bylo to fakt strašný. A už zase ten otravný zpěv! Panebože, za co?!
lukascoolarik
Crazy Ex-Girlfriend jde zcela mimo mě. Nevidím na něm nic, co by mě mělo alespoň vzdáleně zajímat, proto seriál volím jako nejhorší novinku stanice.
Seraphine313
Crazy Ex-Girlfriend? Má to snad někdo jinak?

Co podle tebe zruší CW zruší jako první?

Fruiko
Risknu to a střelím do posledního seriálu z CW trojice. První půjde tedy z kola ven Containment a to i když má premiéru až v zimě. Protože tohle, i když je relativně dobré se na CW moc nehodí.
ragelly
Crazy Ex-Girlfriend půjde první z kola ven. Další dva seriály mají premiéru až v midseason, navíc je jasné, že Legendy se rušit nebudou. Containment možná, to teprve uvidíme, ale rozhodně později než Crazy.
pajky
Tady se asi bude rušit a obnovovat zase všechno najednou. Takže to teoreticky může odnést Containment i Crazy Ex-Girlfriend. Druhý jmenovaný seriál si to ale určitě zaslouží víc.
gabik.029
Furiant
Tak z novinek na podzim poběží jen ta opravdu hrozná Crazy Ex-Girlfriend, a tak volím samozřejmě ji. Na CWčku se ale většinou ruší později, takže se to možná sveze spolu s Containment, na což jsem – překvapivě, vzhledem k Julii Plec – celkem zvědavý, i když to na prodloužení také nevidím…
lukascoolarik
Pravděpodobně Containment. Působí to na mě jako jednosezónní záležitost, která navíc poběží v midseason. Nesedí mi do zaměření CWčka, zkrátka si nenajde dostatek diváků a skončí jako letos The Messengers.
Seraphine313
Vzhledem k tomu, že v hlavní sezóně jede jenom jedna novinka, tak rušení/obnovení bude asi záležitostí Upfronts. Crazy Ex-Girlfriend by to ale mohla schytat jako první.

A co vy? Podělte se o své odpovědi v komentářích!

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Klik

Klik

Tak samozrejme že LoT, tu si ani nie je z čoho vyberať :D Najhoršia samozrejme Crazy Ex-girlfriend a...
před 8 roky
Remi

Remi

Já se stále obávám, že LoT můžou nepříjemně narazit u svého rozpočtu a po první sezóně to zabalí jako...
před 8 roky
jukab

jukab

Na Legends se nelze netěšit :) Snad něco bouchne, jinak za rok nebude článek k novinkám CW potřeba...
před 8 roky
Další články k tématu