13. 5. 2016

CBS 2016/17: MacGyver, Training Day a spousta známých tváří

CBS 2016/17: MacGyver, Training Day a spousta známých tváří

Stanice CBS vstupuje do hry s velkou, šestiseriálovou objednávkou. Zelenou dostaly dvě komedie a čtyři dramata.

Nechybí mezi nimi adaptace slavných děl minulosti včetně úspěšného seriálu MacGyver. Pro všechny novinky je však charakteristická přítomnost známých jmen ze seriálového světa.

Drama

Training Day
Patnáct let poté, co skončily události stejnojmenného filmu, se reboot zaměřuje na idealistického mladého afroamerického policejního důstojníka, který je přidělen k elitní jednotce losangeleské policie. Tam dostane za parťáka ostříleného detektiva, který si s morálkou moc neláme hlavu.
Hrají: Bill Paxton (Big Love), Justin Cornwell (Chicago P.D.), Drew Van Acker (Pretty Little Liars), Katrina Law (Spartacus: Blood and Sand), Lex Scott Davis, Julie Benz (Dexter)

Bull
Drama inspirované počátky kariéry doktora Phila McGrawa, zakladatele jedné z největších soudních konzultačních kanceláří všech dob. Dr. Bull je velmi chytrý a okouzlující. Je mistr v manipulaci s ostatními. Využívá psychologii, lidskou intuici a pokročilé technologie k tomu, aby zjistil, co platí na členy poroty, advokáty, svědky i obviněné.
Hrají: Michael Weatherly (NCIS), Freddy Rodríguez (Six Feet Under), Geneva Carr (Law & Order: Criminal Intent), Chris Jackson (Inbetweeners, The), Jaime Lee Kirchner (Mercy), Annabelle Attanasio (House M.D.)

Pure Genius
Mladý technolog ze Silicon Valley zaměstná zkušeného chirurga s kontroverzní minulostí, aby pro něj založil nemocnici s úplně novým přístupem k medicíně.
Hrají: Augustus Prew (Klondike), Dermot Mulroney (Crisis), Brenda Song (The Suite Life on Deck), Reshma Shetty (Royal Pains), Ward Horton (CSI: Miami), Aaron Jennings (Bones), Odette Annable (House M.D.)

MacGyver
Dvacetiletý MacGyver je rekrutován do tajné organizace. Tady používá své jedinečné schopnosti k nekonvenčním řešením problémů a zabránění katastrofám. Drama je remakem slavného stejnojmenného televizního seriálu.
Hrají: Lucas Till (House M.D.), George Eads (CSI: Crime Scene Investigation)

Komedie

Man with a Plan
Žena hlavního hrdiny se vrací znovu do práce. On se tak rozhodne trávit více času doma se svými dětmi. Brzy odhalí krutou pravdu, kterou si dříve či později uvědomí každý rodič: Jeho malí andílci jsou monstra.
Hrají: Matt LeBlanc (Friends), Jessica Chaffin (New Girl), Matt Cook (Clipped), Grace Kaufman (Deadtime Stories), Hala Finley, Matthew McCann

The Great Indoors
Dobrodružný reportér se musí přizpůsobit době. Stane se totiž šéfem skupinky mladých a energetických lidí v internetovém oddělení magazínu.
Hrají: Joel McHale (Community), Stephen Fry (A Bit of Fry and Laurie), Chris Williams (One Big Happy), Shaun Brown (True Blood), Christopher Mintz-Plasse (Dragons: Riders of Berk), Christine Ko, Susannah Fielding (Doctor Who)

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Caroline115

Caroline115

Proč je u Drew Van Ackera Pretty dirty secrets? Nebylo by lepší tam dát PLL nebo Devious Maids? V...
před 7 roky
sandokan555

sandokan555

Genius vyzera zaujimavo .. mozno pozriem par casti a macgyver ...fakt neviem ci tomu dat sancu ..dost ma...
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Ráda bych vyzkoušela MacGyvera,ale bojím se,že na můj vkus ten hlavní hrdina nebude nic moc,ale zkusím to.
před 7 roky
Další články k tématu