23. 6. 2016

Regina King se vrátí s novou rolí v American Crime

Regina King se vrátí s novou rolí v American Crime

Talentovaná herečka Regina King, která za svou předešlou roli v první sérii obdržela sošku Emmy, je první navrátilkyní, která se upsala nově natáčené třetí řadě. Za tvorbou stojí výjimečný režisér John Ridley. American Crime je antologií, která se v každé nové sérii zabývá jiným tématem v jiném prostředí a s jinými postavami.

První dvě série dramatu se zaměřovaly na citlivá témata rasové problematiky a společenských rozdílů, které jsou vždy spojeny s trestnou činností. Ridley prozatím odhalil, že třetí řada se bude natáčet v Severní Karolíně.

„Jsme velmi poctěni, že Regina King znovu potvrdila svou účast v našem seriálu,“ prohlásil Ridley. „Takovou velmi talentovanou herečku mít ve svém týmu nemůže být příjemnější. Její postava se velmi rychle zapsala do paměti naší a samozřejmě našich milovaných fanoušků. Jakožto v uplynulých dvou sériích, tak i v řadě třetí budeme dále rozvíjet její příběh. S každou řadou přichází velká proměna jejího charakteru, na což se naši fanoušci vždy velmi těší. Její postava se prozatím potýkala s ožehavými tématy a byla nucena řešit komplikované situace jako například pracovní vytížení obyvatelstva, ekonomické rozdíly napříč společenskými vrstvami či individuální problémy lidí, se kterými se denně potýkají.“

Prozatím hvězdy Felicity Huffman a Timothy Hutton nepodepsali nové smlouvy, ale je velmi pravděpodobné, že se v nových rolích opět vrátí.


Jaký máte názor na dvě uplynulé řady American Crime? Baví vás herecké koncerty Reginy King, Felicity Huffman a Timothyho Huttona?

Kdo nesdílí není Čech! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu