27. 7. 2012

McSteamy opouští Grey's Anatomy (!) a další hrstka střípků

McSteamy opouští Grey's Anatomy (!) a další hrstka střípků

Když v květnu Shonda Rhimes zahlásila, že ze seriálu odejde pravděpodobně více lidí, nemluvila jen tak do větru.

Eric Dane, jehož doktor Mark Sloan ve finále osmé řady Grey's Anatomy (Chirurgové) ztratil svou lásku Lexie, se rozhodl seriál opustit, aby se věnoval jiným projektům.

„Jsem nesmírně vděčný všem, kteří mi dopřáli tutu drahocennou zkušenost. Za tu dobu, co jsem v seriálu, jsem si nasbíral mnoho vzpomínek, které si nadosmrti uchovám. Bylo báječné pracovat po boku Shondy, mnoho jsem se od ní naučil,“ řekl Dane pro TV Line.

Mark narozdíl od Lexie nehodu přežije. Sice dostane srdeční zástavu, ale Christina ho zachrání. McSteamy se tak bude moct vrátit v několika epizodách deváté série, aby jeho dějová linka byla řádně ukončena a on tak mohl fanouškům říct důstojné farewell.

Pokud po této zprávě máte ještě náladu / nervy / energii / oči nezaplněné slzami, zde jsou další střípky:

  • Saving Hope bylo obnoveno pro třináctidílnou druhou sérii.
  • Stejný příjemný osud potkal také originální seriál od MTV Awkward. (Nešika).
  • Once Upon a Time: Do seriálu míří Sir Lancelot! Bude ho hrát Sinqua Walls (Teen Wolf /Vlčí mládě/). Objeví se minimálně ve dvou epizodách druhé řady. V seriálu se objeví také Julian Morris (Pretty Little Liars). Zahraje si prince Phillipa, jehož králosvství je v krizi. Je popisován jako mladý nadaný válečník a kladný hrdina, který má za sebou již mnoho těžkých cest.
  • Grimm: Maddie Hasson bude hostovat v první epizodě druhé série. Zahraje si dceru jednoho milého chlápka, se kterým žije. Maddinu postavu unesou jiní členové rodiny (nadpřirozené bytosti), protože ji chtějí zpět u sebe. V šesté epizodě pak bude hostovat Alice Evans. Zahraje si Miu, mocnou ženu, která přijde do Portlandu, aby se setkala s kapitánem Renardem, se kterém mají léta trvající vztah.
  • American Horror Story: Jenna Dewan bude hrát v páru s Adamem Levinem. Ztvární „Milence“, ústřední pár druhé série.
  • Beauty and the Beast: Ve druhé epizodě této novinky bude hostovat Luke MacFarlane (Brothers & Sisters /Bratři a sestry/). Zahraje si Phillippa Bertranda, uměleckého režiséra baletního souboru, který se až příliš zajímá o soukromí svých tanečníků. Catherine bude vyšetřovat smrt primabaleríny.
  • Leverage (Dokonalý podraz): Catherine Dent (The Sield, The Mentalist /Mentalista/) a Mark Sheppard (Supernatural /Lovci duchů/, Doctor Who /Pán času/) budou hostovat v zimním finále právě se vysílající řady. Dent si zahraje agentku Ellen Casey, která bude vyšetřovat zatím nejlepší práci týmu. Sheppard se vrátí jako James Sterling, jejich úhlavní nepřítel.
  • Kal Penn (House MD /Dr. House/, HIMYM /Jak jsem poznal vaši matku/) bude hrát jednu z hlavních postav v pilotu Ex-Man. Ztvární jehnoho ze zkušenějších rozvedených mužů v apartmánu, kam se nastěhuje mladý *Chris Smith.
  • Ve věku 74 a 75 let zemřeli herci Sherman Hemsley a Chad Everett. Rakovině podlehla také britská herečka Mary Tamm (Doctor Who).
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
LuciaG

LuciaG

No podľa mňa Eric Dane nedostal žiadnu extra dobrú zápletku už pekne dlho. Na to, že tam prišiel ako svetová...
před 11 roky
kutikk

kutikk

Bez Marca a Lexie uz Greys anatomy nebude ono :( i ta poslední série už za moc nestála až na pár dílů....
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

mám na to stejný názor. i mě překvapil černý lancelot. nejsem rasista, ale tohle je prostě moc....
před 11 roky
Další články k tématu