12. 9. 2017

Článkaři tvrdí: CWčko odhodí Valor jako horkou bramboru

Stanice The CW v další sezóně představí čtyři novinky a my máme poměrně jasno, která z nich rychle odejde do seriálového nebe!

Článkaři tvrdí: CWčko odhodí Valor jako horkou bramboru

Sezóna 20172018 oficiálně začíná v polovině září. Pokud stále ještě nevíte, zda si do svých watchlistů zařadit některou z novinek, třeba se vám bude hodit právě tato série článků, kterou pro vás po kladných ohlasech z minulých let opět připravili naši článkaři ze SerialZone.

Každý den vám přineseme odpovědi na tři jednoduché otázky. Co u jednotlivých televizních stanic Veké pětky bude podle nás stát za to vidět, před čím naopak schovat hlavu do písku, a na konec naše malá tipovačka, kterou novinku daná stanice zruší jako první.

Dnes se podíváme na zoubek The CW. Ta si pro nás připravila celkem čtyři dramatické novinky. Některé z nich mají úspěch téměř předurčen, jiné snad ani nikdy vzniknout neměly. Co je podle nás na obou spektrech stupnice?

Nezapomeňte, že máte poslední dny na to, abyste si tipli v naší každoroční soutěžní tipovačce a hráli tak o pomyslný titul seriálového znalce a o kupu kreditů. Čím víc lidí tipuje, tím víc kreditů se vyhrává! Takže tipovačku posílejte dál :-)

Jaká je podle tebe nejlepší novinka na stanici The CW?

Fruiko
Black Lighting, ale jen protože není z čeho vybírat. Navíc je to asi jediný seriál od CW, který mi sedne tématem.
ragelly
Jen čtyři seriály, tak tady není moc z čeho vybírat. Já jakožto nenapravitelná milovnice soap oper s napětím očekávám to drááááma, co přinese Dynasty. Myslete si co chcete, ale já jsem si jistá, že si sledování budu náramně užívat.
pajky
Uf, CW má vysloveně odpornou novinkovou nabídku. Jediný relativně sledovatelnýseriál je pro mě Life Sentence, ale i u něj pochybuju o tom, že by se mi zařadil trvale na watchlist.
gabik.029
Nabídka této stanice jde mimo mě už delší dobu, ale kdybych si MUSELA vybrat, tak Life Sentence je asi nejmenší zlo.
Seraphine313
Tohle je fakt těžké zvolit. Všechny čyři novinky totiž vypadají příšerně. Drama je nudné, komedie nejsou vtipné, akční seriál je akční asi jako komedie… letos se to The CW moc nepovedlo. Nejlíp asi vypadá Black Lightning, přitom v porovnání s ostatními seriály s Arrowverse je velmi, velmi nadbytečný.
lukascoolarik
Nic, všechno je strašné. Další typická komiksovka, oživená soap opera, rodinné komediální drama s nudnou premisou nebo další trapný pokus The CW hrát si na televizi pro dospělé? Tak teda Life Sentence, protože na Lucy Hale se aspoň pěkně kouká.
Drunk_Queen
No to je teda výběr. Fajn, s nožem na krku říkám, že nejpřijatelnější byl Black Lightning. Sice mě trochu mrzí, že vybírám podle toho, co je nejmenší utrpení, ale co nadělám.

Jaká je podle tebe nejhorší novinka na stanici The CW?

Fruiko
Rozhodně Dynastie. Jako nevymyslet ani nové jméno už je extrém. O tom, že to je původní asi tak jako výrobky z Číny, raději pomlčet.
ragelly
Valor, to je jasné. Už podle popisu se mi seriál rozhodně netrefuje do vkusu a trailer ho ukázal snad ještě v horším světle. Tohle bude velký průser. Což znamená, že bych měla tipovat prodloužení, protože CWčko v posledních letech ty největší odpady zásadně prodlužuje.
pajky
Dynasty, bože to vypadá jako děsná… ne, nedokážu tomu vymyslet slušný výraz, takže si doplňte libovolný podle sebe.
gabik.029
Lidi na to budou beztak koukat, ale já bych nevydržela u Dynasty.
Seraphine313
Letos mi seriály na The CW opravdu nesedly. Smysl ale vůbec nevidím ve Valor, který je v podstatě jen dalším vztahovým dramatem bez ohledu na to, kdo a co jsou hlavní postavy. Nejhorší je, že když už nemám dobré téma a prostředí na seriál, vytáhnu to nejlacinější, co se stimulace zájmu diváků může najít – armádu.
lukascoolarik
Co jenom vybrat? Asi Valor, protože jde o důkaz toho, že The CW stále nechápe svou cílovou skupinu.
Drunk_Queen
Tady toho je na výběr tolik! Ale dobře, už včera jsem ragelly říkala, že telenovely mě naprosto minuly, tudíž nejvíc zděšeně jsem koukala na trailer Dynasty. Nuda, nuda, nuda. Už se „těším“, až umřu u NPL.

Co podle tebe zruší The CW zruší jako první?

Fruiko
Tady se bude rušit až na konci sezóny, takže to odskáčou všichni zrušení naráz. Pokud ne, tak je nejspíš první na odstřel Valor.
ragelly
Od podzimu jde jen Dynastie a Valor. Pořád tak nějak doufám, že Valor umře rychle, ať nikdo z nás moc dlouho netrpí. Slot po Supergirl je ale docela silný, takže to vůbec není jisté. Spíš budeme zase čekat až do jara na hromadná oznámení o prodlužování a rušení.
pajky
CW bude oznamovat všechna rozhodnutí najednou a myslím, že ani jeden seriál se nedočká pozitivních zpráv.
gabik.029
Myslím, že Valor tematicky vybočuje a neuchytí se.
Seraphine313
Rušení na The CW je pro novinky většinou záležitost až května. Letos navíc jedou na podzim pouze dvě novinky, z nichž horší výchozí pozici má Dynasty. Pokud se odehraje nějaké zrušení před koncem sezóny největší pravděpodobnost visí nad tímto seriálem. Ale ta pravěpodobnost není zas tak velká.
lukascoolarik
Valor nebo Dynasty. Konkurence víc podrtí Valor.
Drunk_Queen
Valor se na CWčko prostě nehodí. Není to dost „sexy“, hrdinové mají ve většině případů moc oblečení a není jim deset a půl. Tohle na téhle stanici prostě nemůže projít. To, že je to navíc ještě nuda, je už jen bonus.

A co vy? Podělte se o své odpovědi v komentářích!

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Koldik

Koldik

Som zvedavy na Black Lightning, ostatne mozu pustit k vode.
před 6 roky
spike

spike

Novinky od CW jsou pro mě v této sezoně jedno velké zklamání.
před 6 roky
Vachisek

Vachisek

Další komiksárna mě těší. Každopádně Valor to je raketa vedle jak ta jedle od CW. :D
před 6 roky
Další články k tématu