25. 9. 2017

SARS: Star Trek hlásí návrat

SARS: Star Trek hlásí návrat

V neděli večer měl premiéru pouze jeden skriptový seriál. Předtím, než se přesune na streamovací službu CBS All Access, stanice CBS představila ve vysílání pilot své novinky Star Trek: Discovery. Seriál začal slušně na ratingu 1.6, i když je nutno podotknout, že měl za předskokany fotbal a 60 Minutes s ratingy 5.5 a 2.5.

Podle dostupných informací však seriál zařídil pro CBS All Access v uplynulých dnech rekordní počet nových registrací, takže jeho start zahraniční média hodnotí jako podařený. Uvidíme, jak si povede v průběhu první řady, jestli se můžeme těšit na prodloužení podobně jako u loňského The Good Fight.

Stanice Seriál Minulý týden Tento týden Rozdíl
CBS Star Trek: Discovery 1.9 / 9,45


SARS neboli Sledovanost a ratingy seriálů je pravidelná rubrika na SerialZone, mapující sledovanost seriálů v amerických televizích. Jste nováčkem a nevíte, co přesně rating a další zmiňované pojmy znamenají? Náš průvodce sledovaností vám pomůže:
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
ragelly

ragelly

Finální čísla: Star Trek se zvedl o tři desetiny na 1.9.
před 6 roky
corine

corine

Je v tom cítit docela velké napětí mezi klasickým Star Trekem a trendem ve sci-fi z posledních let...
před 6 roky
Vachisek

Vachisek

Pilotní dvojdíl byl ve stylu prologu. To stálo za solo film. Uvidíme jak dopadne seriálová linka. :D
před 6 roky
Další články k tématu