16. 8. 2012

Upír na Havaji, změna v Revenge a další castingové střípky

Upír na Havaji, změna v Revenge a další castingové střípky
  • Třetí série Hawaii Five-0 bude obsahovat celkově 24 epizod. A v jednom z počátečních dílů se objeví Arielle Kebbel (na obrázku; 90210, Vampire Diaries, Life Unexpected), která dnes v noci podle svého twitteru přiletěla na Havaj „svoji“ epizodu natáčet. O její roli zatím ale nic nevíme, ale upírka jako ve Vampire Diaries to asi nebude… :-)
  • Mistr pomsty – Satoshi Takeda – změní v seriálu Revenge svoji tvář! Jeho předchozí představitel Hiroyuki Sanada totiž v Austrálii natáčí s Hughem Jackmanem Wolverina, a tak museli producenti sáhnout po někom jiném. Takedu tak už v premiéře druhé řady ztvární Cary-Hiroyuki Tagawa (Hawaii Five-0, Heroes). Oba dva herci se narodili v Tokiu a mají za sebou spoustu rolí v japonských filmech. Desetiletý věkový rozdíl mezi nimi ale prý nehrál žádnou roli.
  • Miriam Shor, která zvárnila Cricket Caruth-Reillyovou v krátce žijící dramedy GCB od stanice ABC, dostala roli reportérky v The Good Wife od CBS. Objeví se v několika epizodách.
  • Lucy Lawless (Xena, Spartacus) bude v seriálu Parks and Recreation od NBC novým milostným objektem pro Rona Swansona (Nick Offerman). Lucy se ukáže minimálně ve dvou epizodách jako svobodná matka jménem Diana. Poprvé se na ni mohou fanoušci těšit 4. října v epizodě 5×03.
  • Herečka Lara Jean Chorostecki (Camelot) ztvární Freddie Loundsovou v seriálu Hannibal. Tuto roli ve filmech hráli jen muži (Stephen Lang v Červeném drakovi z roku 1986 a Philip Seymour Hoffman ve stejnojmenném filmu z roku 2002), tak uvidíme, jak se s tím Lara Jean vypořádá…
  • Thomas Gibson usedne na režisérkou stoličku. Představitel Hotche v Myšlenkách zločince totiž bude režírovat jednu z epizod osmé série tohoto seriálu, do které se vrátí i Hotchův bratr Sean (Eric Johnson). Ten se poprvé (a zatím naposled) ukázal v díle 1×16.

Tak povídejte, na kterou castingovou novinku se těšíte nejvíc?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Furiant

Furiant

Anyk: Díky za pochvalu! :) Já sám Myšlenky zločince nesleduju, jen jsem si najel na profil toho herce a...
před 12 roky
Meimei

Meimei

Na Arielle se těším, uvidíme, jakou roli dostane :)
před 12 roky
Anyk

Anyk

Je jedno, kolik úsilí tě to stálo, já prostě to úsilí navíc oceňuji, ať už bylo sebemenší nebo sebevětší...
před 12 roky
Další články k tématu