avatar uživatele

1Anilvap

off
Jméno
Věk29 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky 1Anilvap
plakát
Tohle jsme my
11. února 2017
další názory k seriálu

Srdcovka

Krásný seriál o ne vždy krásném životě. Je to prostě "normální" - nenajdete tady žádné tajemno, prvky telenovely nebo přehnané situace. Jen situace, které můžete zažít taky, dokážete se do jednání postav vcítit. A hlavní postavy si prostě zamilujete.

Dalo by se říct, že to je ždímačka emocí. V každém díle se najde scéna, která vás buď "jenom" dojme nebo rovnou rozbrečí. Ale zároveň budete rádi, že jste dojatí, protože je to prostě milé. :)

O čem to je se nedá moc říct, aniž bych vyspoilerovala hlavní "zápletku". Ta je odhalená na konci prvního dílu a pro mě to byl jeden z hlavních bodů, proč mě seriál tak nadchl.

Pokud seriál chcete zkusit, nečekejte žádnou obrovskou akci, ale připravte se na ohromně příjemný seriál, který vás dokáže zaujmout na plných 45 minut a na konci dílu vám bude líto, že musíte týden čekat na další. :)

92 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %
plakát
Řada nešťastných příhod
11. února 2017
další názory k seriálu

Óda na NPH

Knížky jsem jako malá četla, ale už je to dávno, takže se dá říct, že jsem se k seriálu dostala bez jakýchkoliv vzpomínek na knihy.

První dvoudílí (dva díly = jedna kniha, tak to budu brát po dvou dílech dohromady) nic moc. Tam to opravdu zachraňoval jenom Count Olaf v podání geniálního Neila Patricka Harrise. Děti mi tady přišly otravné, postava vypravěče mimo a bankéř marný. V dalších dílech už jsem si na tohle všechno zvykla (kromě bankéře, ten je pořád mimo, ale už jsem schopná to přičítat jeho roli :D ) a hned je to lepší. Ano, tempo vyprávění je trochu pomalejší (udělat z malé knížky "film" na hodinu a půl je prostě občas náročné), ale není to tak, že byste nebyli schopní udržet pozornost.

A když nic, tak alespoň kvůli NPH doporučuju zkusit, jeho postava prostě vybočuje a Harris si to užívá. :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Dirk Gently's Holistic Detective Agency
11. února 2017
další názory k seriálu

Absolutní šílenost (v dobrém slova smyslu)

Tak to byl nářez. Šílenost, bláznivina, celou dobu jenom čekáte, kdy už nám konečně dají odpovědi (kdo viděl, pochopí narážku na jednu scénu z předposledního dílu :D ). Ze začátku jsem si říkala, že to přece nemůže fungovat. Ale ono to funguje, a moc dobře. Je to prostě holistické - nic vám nedává smysl, je to změť náhodných situací, ale na závěr zjistíte, že ono spolu opravdu všechno souvisí.

Dirk je ukecaný detektiv, který vlastně moc detektiv ani není a všechno řeší na základě náhod. Todd je chudák, který souhrou náhod musí pracovat s Dirkem. Ale ve skutečnosti jsou skvělá dvojka.

Už po prvním díle zjistíte, jestli je taková šílenost pro vás nebo ne. Ale pokud ano, tak se připravte na sedm naprosto zmatených dílů a pak osmý, kdy si řeknete "a joooo!". :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Stranger Things
11. února 2017
další názory k seriálu

Ne nejlepší, ale rozhodně skvělý seriál!

Na úvod - horory nesnáším. Ale tady jsem zvládla celou sérii, až tak moc děsivé to asi není. Spíš na vás bude hodně působit atmosféra ve stylu "teď se něco stane, bojim bojim" než že by co pár minut vyskakovaly příšery (i když i toho se dočkáte).

První díl jsem si říkala, že je to sice zajímavé, ale nejsem z toho tak unešená jako všichni ostatní. Ale jsem ráda, že jsem se dokopala zkusit i druhý díl. Tam už se to začalo rozjíždět a potom už máte problém zastavit se a nepodívat se na celou sérii najednou. :D Ještě štěstí, že je to Netflixový seriál, protože na konci každého dílu, do poslední minuty, dají cliffhanger a vy máte automaticky chuť pustit si další díl.

Taky musím pochválit dětské herce, kupodivu mi jejich výkony přišly ohromně přirozené. :)

Je to mystery/horor/drama, ale především je to hrozně návykové. Dobře vystavěné pozadí 80. let, postavy uvěřitelné.
Rozhodně to zkuste, ale pokud vás nechytne první díl, dejte tomu šanci do druhého. ;)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %