avatar uživatele

Janulka93

off
JménoJana
Věk30 let
BydlištěOstrava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Janulka93
plakát
Vyprávěj
2. května 2014
další názory k seriálu

.

A mně se ten seriál líbil.
Myšlenka pro mě trochu netradiční a bylo fajn poznat "jak to bylo kdysi". Bohužel ke konci už se to začalo šíleně natahovat, ale stále pro mě asi nejlepší český seriál (ale je fakt, že zas tak moc těch českých seriálů nesleduju).

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Scrubs: Doktůrci
2. května 2014
další názory k seriálu

.

Názor už jsem zde psala dříve, ale nějak se neuložil, takže znovu.
Seriál Scrubs jsem poprvé zaregistrovala na Primě COOL, hráli ho i s dabingem i v originále s titulky. Shlédla jsem pár dílů a zdálo se mi to poměrně zajímavé, tak jsem si ho stáhla celý a začala koukat. Byly chvíle, kdy jsem jela hodně dílů v kuse (mám pocit, že zrovna před maturitou, kdy jindy :D) a chvíle, kdy jsem neměla chuť, takže trvalo docela dlouho, než jsem ho dokoukala. Ale musím říct, je to strašně fajn seriál, i když musím připustit, že ke konci mi ty hlavní "promlouvající postavy" přišly už hodně otravné a JD strašně infantilní. Toto však naprosto vyvažovaly postavy jako jsou Dr. Cox, údržbář a v poslední sérii rozhodně Denise!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Spolužáci
11. ledna 2014
další názory k seriálu

.

Poprvé jsem seriál zaznamenala v reklamách na primě cool, tam vypadaly opravdu zajímavě. Seriál se mi zalíbil, takže jsem se na něj koukala zpočátku s českým dabingem, později jsem si ho i našla v originále. Už několikrát jsem ho projela a vždycky pobaví. Jenom škoda, že skončil tak brzo.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Top Gear USA
22. ledna 2012
další názory k seriálu

Děs běs

No, řekla jsem si, že tomu dám šanci, ale po pár minutách jsem to prostě vypla. USA by mohlo přijít s něčím originálním. V těch pár minutách jsem viděla nějakou tu soutěž, která byla úplně okopírovaná od Britů...
Jediné, co mě docela zaujalo bylo, byl seznam celebrit v autě za rozumnou cenu, ale nakonec jsem se ani k tomu nějak nedostala...
Celé to na mě působilo strašně uměle.
Bez Richarda, Jamese a Jeremyho to Top Gear nikdy nebude!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
20 %
plakát
Top Gear
21. února 2011
další názory k seriálu

top gear

Zpočátku na mě působil jako autosalon, takže jsem vždycky většinou přepínala. Nakonec jsem byla přemluvena, abych se na to koukla. Měla jsem obrovské štěstí, že to byl jeden z těch velmi vtipných dílů (se soutěží "policejní auto do 1500 liber"), a tak mě tento pořad ihned chytl. Na primě cool ho dávají docela často, takže pořád koukám :). Teďka jsem se rozhodla koukat od začátku (no, začala jsem totiž až někdy v deváté sérii).
A moderátorská trojice Richard Hammond, Jeremy Clarskon a James May je absolutně úžasná! Vždycky mě něčím rozesmějou!

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
21. února 2011
další názory k seriálu

HIMYM

Přivedla mě k tomu kámoška. Ze začátku jsem zkoukla první řadu, pak půlku druhé, a nakonec jsem se zasekla a skončila-přestalo mě to bavit. Nakonec jsem se \"dokopala\" k tomu, abych to dokoukala. Seriál to je skvělý, nicméně musím říct, že asi od 4. série klesá kvalita trošku dolů. Já vím, že by se měl děj nějak rozvíjet, ale oni už se vůbec nezabývají původní myšlenkou, a to najít matku. V poslední době už tam cpou každou kravinu, která je napadne(teda aspoň mně to tak přijde)... Už se ani moc nesměju, jako ze začátku.
No, údajně to má mít ještě další dvě řady, tak uvidím, co se z toho ještě vyvine.

58 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
80 %
2/2
12