avatar uživatele

MethodCZ

off
JménoJakub
Věk36 let
BydlištěPraha, CZ
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele MethodCZ
plakát
Merlin
16. května 2011
další názory k seriálu

Příjemná podívaná

Pro mě příjemná oddychovka, která ničím nepřekvapí, ale rozhodně nenudí. Řekl bych, že právě onen humor je to co drží seriál nad vodou. (Jak už tu někdo zmínil hlášky mezi Artušem a Merlinem nemají chybu) Když se daří, tak i příběh dokáže zaujmout - Zejméne od druhé série dále.

Nicméně rozhodně nečekejte jakoukoli výraznější podobnost s předlohou, jelikož seriál si z ní bere jen to "nejprofláknutější". :-)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
60 %
plakát
Tajemství Pravdy
16. května 2011
další názory k seriálu

Achjo ...

Jsem velký fanoušek Terryho Goodkinda a proto, když jsem se dozvěděl, že vzniká seriál podle mé oblibéné knižní série byl jsem štěstím bez sebe ... ale to je tak asi všechno.

Musím říct, že jsem byl po shlédnutí první pár epizod velmi zklamán a po dokoukání celé první sezóny ještě více. Možná je to způsobeno tím, že jakožto věrný fanoušek knižní předlohy jsem čekal přenesení oné unikátní, knižní atmosféry a děje i na obrazovku, ale to se bohužel absolutně nepodařilo.

Seriál na mě působí lacině, místy až vtipně ve stylu Xeny, či Herkula. Bohužel už mi není 10 let, aby mě tento typ seriálu zaujal.

Bohužel ani krásná Bridget Regan tento seriál nezachrání. :-)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
40 %
plakát
Scrubs: Doktůrci
16. května 2011
další názory k seriálu

Masterpiece

Jeden z nejlepších komediálních seriálů, které jsem kdy sledoval. Všechny postavy jsou tak skvěle propracované a hlavně vtipné. Legendární je pak hláškující Janitor, který má spadeno na JDho.

Kvalitu si seriál drží všechny sezóny, nepočítaje poslední, kde předělají nemocnici na univerzitu a děj se točí okolo internistů ... nicméně tato poslední sezóna se jen těžko dá počítat do série Scrubs.

Dávám 100%.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Lovci duchů
15. května 2011
další názory k seriálu

Jeden z nejlepších "nadpřirozených" seriálů

Nemá cenu chodit kolem horké kašle - Rozhodně se jedná o jeden z nejlepších seriálů z rodiny nadpřirozených jevů a záhad. A to zejména co se týče prvních serií, jelikož musím konstatovat, že s přibývajícím časem, jakoby autoři ztráceli dech a napády a prostě se mi celkově zdá, že seriálu chybí to kouzlo úvodních serií ... Ale i tak se stále jedna o nadprůměrný seriál a určitě nemám v plánu v nejbližší době s jeho sledováním praštit.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %