avatar uživatele

FringeGeek

off
JménoHana
Věk28 let
BydlištěOstrava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky FringeGeek
plakát
Vlčí mládě
2. července 2012
další názory k seriálu

Čekala jsem něco horšího :D

Teen Wolf mě překvapivě zaujal. Ani nevím čím, čekala jsem že mě to přestane po 1. díle bavit ale kupodivu jsem u toho vydržela a teď se nemůžu dočkat, až zítra uvidím nový díl. Je to podobné jako Tampire Diaries a myslím že s tímhle souhlasí hodně lidí. Ale myslím, že seriál o vlkodlacích je pro dost lidí tak nějak atraktivnější, i když zrovna teď letí upíři kvůli Stmívání a podobným nesmyslům... Každopádně Teen Wolf rozhodně doporučuju...

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Odložené případy
3. dubna 2012
další názory k seriálu

Co dobrého na Cold Case?

Jeden z nejlepších krimi seriálů. S flashbacky v každém díle byly díly opravdu dobré, hlavně ty hodně staré, jako 1918 a tak podobně.Smůla že měl jenom 7 sérií. Ale závěr byl hodně dobrý a poněkud překvapující. Mrzí mě, že nemá pokračování protože by to mohlo být ještě hodně zajímavé, ale hádám, že už by to nejspíš bylo moc.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Chirurgové
2. dubna 2012
další názory k seriálu

Grey's Anatomy... Co víc si k životu přát?

GA stále vede v mých TOP 10 seriálech. Je jeden z nejlepších seriálů z lékařského prostředí, jaký jsem kdy viděla. Je sice pravda že poslední 8. řada trošku začíná zpomalovat, ale nic nemůže trvat věčně, ne?
Seriál má skvělé zápletky a životní příběhy všech postav. Bez toho by prostě Grey's Anatomy nebylo Grey's Anatomy. Nejlepší časy seriálu byly před tzv. Invazí (všichni velcí fandové by měli vědět co to znamená), ale žádná velká krize ještě nenastala.
Já osobně doufám, že GA dostane i 9. sérii.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Pacifik
2. dubna 2012
další názory k seriálu

Proč se podívat na The Pacific? Kvůli hudbě

Moc nemůsím válečné filmy ani seriály, ale Band of Brothers i The Pacific se mi dost líbily. V podobných minisériích bývá obvykle použita úžasná úvodní hudba, což platí i v tomto případě. Podle mě je možná Pacific lepší než Bratstvo (můžu se mýlit), hlavně proto, že tam hraje moje oblíbená herečka Anna Torv.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %